15.272 οι πλήρως εμβολιασμένοι στην Ήπειρο

emvoliastiko ppni

Μέσα Μαρτίου και ο εμβολιασμός ενάντια στον Covid-19 δεν εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς όπως αποτυπώνεται στα επίσημα στοιχεία. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και οφείλεται κατά κανόνα στις συμφωνίες που έχουν γίνει με τις εταιρείες παραγωγής των εμβολίων.

Στην Ήπειρο μέχρι στιγμής ο εμβολιασμός έχει ολοκληρωθεί για 15.272 πολίτες. Αυτός είναι ο αριθμός όπου έγινε και η δεύτερη δόση.

Στα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Ιωαννίνων έχουν γίνει μέχρι τώρα 23.359 εμβόλια. Οι 14.926 αφορούν στην πρώτη δόση ενώ 8.433 είναι οι εμβολιασμοί δεύτερης δόσης, που σημαίνει ότι για τον συγκεκριμένο αριθμό πολιτών ο εμβολιασμός έχει ολοκληρωθεί.

Στα εμβολιαστικά κέντρα της Άρτας έγιναν 8.486 δόσεις εμβολίου. Ο εμβολιασμός ολοκληρώθηκε και με την δεύτερη δόση για 3.345 πολίτες.

Στα εμβολιαστικά κέντρα της Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκαν 7.367 δόσεις εμβολίου. Ο εμβολιασμός και με την δεύτερη δόση έχει ολοκληρωθεί για 2.203 κατοίκους.

Στα εμβολιαστικά κέντρα της Πρέβεζας έγιναν τα λιγότερα εμβόλια και οι ρυθμοί παραμένουν χαμηλοί. Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 5.945 δόσεις και για μόλις 1.264 πολίτες ολοκληρώθηκε και η δεύτερη δόση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ