13 υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Δεκατρία συνολικά στελέχη περιλαμβάνει η πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, η οποία θα αποτελέσει την βάση για την συγκρότηση του βουλευτικού ψηφοδελτίου στο Νομό Ιωαννίνων.

Από το σύνολο αυτών, οκτώ αυτοπροτάθηκαν, τρεις προτάθηκαν από τη Νομαρχιακή και δύο ακόμη αποτελούν την πρόταση του ΚΙΔΗΣΟ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η διαδικασία δεν έχει κλείσει καθώς το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και ηλεκτρονική υποβολή υποψηφιοτήτων.

Η τελική επιλογή θα γίνει από την Κεντρική Επιτροπή αξιολόγησης του κόμματος.

Αυτοί που αυτοπροτάθηκαν είναι ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Κασσής, ο Σωτήρης Ζαρμπαλάς υποψήφιος βουλευτής στο παρελθόν και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι Ιωαννίνων Νίκος Γκόλας και Θανάσης Μανταλόβας, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Νάστος, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Φώτης Βάββας, ο πρώην δήμαρχος Παμβώτιδας Βαγγέλης Πήχας και ο πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ζούμπας.

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή προτάθηκαν η Διευθύντρια των Δικαστικών Φυλακών Ιωαννίνων Έλενα Αγαπητού, ο Πέτρος Μπούγιας που προσφάτως αποχώρησε από το ΠΟΤΑΜΙ και ο Αργύρης Νάκος.

Με την  πρόταση  που κατέθεσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών η λίστα συμπληρώντεται με τους Μάριο Βαβάτσικο και Μαργαρίτα Ζήκου. 

Τα ονόματα ανακοίνωσε ο Γραμματέας της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Άλκης Λάνταβος εκφράζοντας ικανοποίηση για το μεγάλο ενδιαφέρον του υπήρξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ