100 υποψηφιότητες συμπλήρωσε ο Χρήστος Τσιρογιάννης

tsirogiannis x

Τους 100 πρώτους υποψηφίους της για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ανακοινώνει η «Αρτινών Συνεργασία» πέντε μήνες πριν τις Εκλογές. Πρόκειται για υποψηφιότητες που καλύπτουν όλο το εύρος του Δήμου και τις Δημοτικές Ενότητες. Ανάμεσα στους υποψηφίους συγκαταλέγονται νυν σύμβουλοι αλλά και «πρωτοεμφανιζόμενοι», συγκροτώντας ένα συνδυασμό δυνάμεων, όπου η εμπειρία συνδυάζεται με τη φρεσκάδα.

Κοινό στοιχείο, όλων των υποψηφίων είναι η πίστη τους στο έργο που έχει παραχθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια από τη Δημοτική Αρχή αλλά και η προετοιμασία που έχει ήδη γίνει, ώστε τα επόμενα χρόνια να είναι γεμάτα από καλύτερες υπηρεσίες και ακόμη περισσότερα έργα.

Η συμπλήρωση της «εκατοντάδας» γέμισε συγκίνηση και υπερηφάνεια τον Επικεφαλής του Συνδυασμού και Δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την κάθε μια και τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά για αυτή τη μεγάλη ψήφο εμπιστοσύνης στο έργο μας και στις προοπτικές μας.

Είστε η ομάδα της δημιουργίας και της προκοπής. Άνδρες και γυναίκες που ξέρετε την Άρτα απ’ έξω και ανακατωτά, που ξέρετε τι χρειάζεται για να γίνει ακόμη καλύτερη. Είστε άνθρωποι που ο συμπολίτης μας δεν θα διστάσει να σηκώσει το τηλέφωνο για να λύσει το πρόβλημά του. Και αυτή είναι η μόνο οδηγία που σας δίνω: να συνεχίσουμε να είμαστε σε απόλυτη επαφή με τον κόσμο. Η παράταξή μας ξέρει να λύνει προβλήματα, γιατί ο λόγος μας μετράει. Και οι πολίτες το ξέρουν αυτό: Γιατί έχουμε αποδείξει ότι και θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε, και κοιτάμε τον πολίτη στα μάτια, λέγοντας του την αλήθεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ