1,8 εκ. για νέα έργα στο Χατζηκώστα

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων εντάχθηκαν τέσσερα έργα του Νοσοκομείου Χατζηκώστα με συνολικό προυπολογισμό 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευάγγελος Καρβούνης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας κι Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη.

Παράλληλα εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για την καθοριστική του συμβολή τόσο στην αποδοχή όσο και στις διαδικασίες υποβολής και υποστήριξης της πρότασης.

«Η βελτίωση των συνθηκών νοσηλείας και εξασφάλιση της (διαχρονικά) ασφαλής λειτουργίας του ιστορικότερου και δεύτερου μεγαλύτερου Νοσηλευτικού Ιδρύματος της Ηπείρου αποτελεί χρέος και ηθική υποχρέωση όλων μας», σημειώνει ο κ. Καρβούνης.

Τα έργα που εντάσσονται για χρηματοδότηση είναι τα ακόλουθα:

  1. «Αντικατάσταση Κεντρικής Αποστείρωσης του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», Π/Υ 950.000 €
  2. «Αναβάθμιση Ιατροτεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού των Χειρουργείων του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», Π/Υ 370.000 €
  3. «Αντικατάσταση Ανελκυστήρων του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», Π/Υ 250.000,00 €
  4. «Αναβάθμιση Ιατροτεχνολογικού και λοιπού εξοπλισμού της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», Π/Υ 260.000 €

Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί από προηγούμενη απόφαση ένταξης η ολοκλήρωση του έργου:

  1. «Προμήθεια ξενοδοχειακού και λοιπού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», Π/Υ 500.000 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ