Πρώτα τα Γιάννινα, πρώτο των πρώτων το Γ1 του 10ου Γυμνασίου

antaanak matites

antaanak matites

Με δύο πρωτιές ολοκληρώθηκε η φθινοπωρινή “Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” για τους μαθητές του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Δήμος Ιωαννιτών είναι ο πρώτος σε πανελλαδικό επίπεδο Δήμος με τις περισσότερες συμμετοχές και το τμήμα Γ1 του 10ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, είναι το πρώτο των πρώτων σε όλη την Ελλάδα.

Την Τρίτη 14 Μαρτίου και ώρα 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ιωαννίνων πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής επάθλων στο πλαίσιο της “Μεγάλης Γιορτής Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” για τους μαθητές του Δήμου Ιωαννιτών.

Το Γ1 του 10ου Γυμνασίου είναι το πρώτο σχολικό τμήμα του Δήμου Ιωαννιτών που ανακύκλωσε τις περισσότερες συσκευασίες ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, με αποτέλεσμα ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ να κερδίσουν επιπλέον, ένα ταξίδι 4 ημερών στην ΑΡΑΧΩΒΑ.

Ως επιβράβευση για τη μεγάλη ανταπόκρισης των μαθητών στο διαγωνισμό του Δήμου Ιωαννιτών, που αποτέλεσε το Δήμο με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα, δεν θα βραβευθούν μόνο τα τρία πρώτα σχολικά τμήματα, αλλά θα βραβευτεί, επιπλέον, και το 4ο σχολικό τμήμα που ανακύκλωσε τις περισσότερες συσκευασίες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, τα σχολικά τμήματα του ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ που κερδίζουν τα έπαθλα του μεγάλου διαγωνισμού, είναι τα εξής:

1ο : Το τμήμα Γ1 του 10ουΓυμνασίου Ιωαννίνων (Δημουλίτσα Πατατούκου 2, Ιωάννινα), με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν : 366.893.
Έπαθλο: 1 Tablet & Ταξίδι 4 ημερών στην Αράχωβα, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

2ο : Tο τμήμα Α4 του 1ου Γυμνασίου Ανατολής (Αγίας Σοφίας 13, Ανατολή Ιωαννίνων), με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν : 101.462.
Έπαθλο : 1 Action Camera , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

3o : Η τάξη Γ Γυμνασίου από τα «Δωδωναία Εκπαιδευτήρια» (Διονύσου 4, Σταυράκι Ιωαννίνων), με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν : 26.178.
Έπαθλο : 1 MP3 , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

4o : Το τμήμα Β1 του 9ου Γυμνασίου Ιωαννίνων (Κωνσταντινουπόλεως 1, Ιωάννινα), με σύνολο συσκευασιών που ανακυκλώθηκαν: 10.495.
Έπαθλο : 1 MP3 , ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ