
Η διαμάχη του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο για το θέμα χορήγησης της άδειας στους Νεοσυρνιώτες μεταφέρθηκε και στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Super League.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.gr, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, είπε μέσα στο συμβούλιο της λίγκας, ότι «κάποιες ομάδες αδειοδοτήθηκαν με δόλο», φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον Πανιώνιο και αφήνοντας σαφείς αιχμές για το κατά πόσο ήταν διαφανής και αξιόπιστη η διαδικασία που τήρησε το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ, χορηγώντας άδεια στους Νεοσμυρνιώτες.
Μάλιστα, όταν ειπώθηκε η συγκεκριμένη φράση από το στόμα του κ. Χριστοβασίλη, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της λίγκας, Μάνος Γαβριηλίδης, είπε πως «αυτό που ειπώθηκε θα απασχολήσει τη νομική υπηρεσία της ομοσπονδίας».
{jathumbnail off}