Συνελήφθησαν ο εργοδηγός και ο χειριστής του γερανού

atix ampe1

atix ampe1

Ο υπεύθυνος εργοδηγός και ο χειριστής του γερανού, συνελήφθησαν από την αστυνομία, μετά το ατύχημα και τον σοβαρό τραυματισμό από ηλεκτροπληξία, δύο εργατών, στην πλατεία Χατζή, στους Αμπελοκήπους.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας, που δόθηκε αργά το απόγευμα στη δημοσιότητα, αναφέρεται:

Σήμερα (29-03-2016) και ώρα 12.00, έλαβε χώρα εργατικό ατύχημα στην περιοχή των Αμπελοκήπων στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός 38χρονου ημεδαπού και δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 39 και 41 ετών.

Ειδικότερα, οι τρεις εργαζόμενοι, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε κολώνα της Δ.Ε.Η., τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύονται.

Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος εργοδηγός και ο χειριστής μηχανήματος – γερανού ενώ αναζητούνται ο υπεύθυνος μηχανικός της κατασκευαστικής αναδόχου εταιρείας και ο υπεύθυνος της υπεργολήπτριας εταιρείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.

{jathumbnail off}

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google