Στα Γιάννινα ο τελικός του Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου

alieia l1Στην Παμβώτιδα θα φιλοξενηθεί, από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, ο Εθνικός Τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας Κυπρίνου, τον οποίο διοργανώνουν ο ΑΣΕΑ Ιωαννίνων και ο ΑΣΕΑ Πτολεμαίδας.

Ο χώρος διεξαγωγής του αγώνα εκτείνεται από το χώρο των Παλαιών Σφαγείων μέχρι και την περιοχή του Μάτσικα.

Οι ερασιτέχνες αθλητές αλιείς τις ημέρες αυτές θα κατασκηνώσουν στην περιοχή ενώ είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν.

Όσοι δεν έχουν το δελτίο αθλητή θα πρέπει να αποφύγουν τις ημέρες του αγώνα το ερασιτεχνικό ψάρεμα στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σημειώνεται ότι από τον αγώνα αυτό θα προκύψει η Εθνική Ομάδα Αλιείας Κυπρίνου η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Πέμπτη 10 Σεπτεβρίου 2015
Ωρα 15.00 Συγκέντρωση Αθλητών στο καφέ Ναυτάκια
Ώρα 16.00 Κλήρωση θέσεων
Ώρα 17.00 Είσοδος στις ψαρεύτρες
Ώρα 17.30 Σήμα 1ο Έναρξη μαλαγρώματος
Ώρα 18.00 Σήμα 2ο Έναρξη Αγώνα

Παρασκευή 11 Σεπτεβρίου 2015
Αγωνιστική ημέρα

Σαββάτο 12 Σεπτεβρίου 2015
Αγωνιστική ημέρα

Κυριακή 13 Σεπτεβρίου 2015
Ώρα 15.00 Σήμα 3ο Τελευταία ρίψη καλαμιού στο νερό
Ώρα 15.15 Σήμα 4ο Λήξη Αγώνα
Ώρα 15.30 Ζύγιση τελευταίων Αλιευμάτων-Απελευθέρωση
Ώρα 16.30 Συγκέντρωση Αθλητών στο καφέ Ναυτάκια
Ώρα 17.00 Έκδοση Αποτελεσμάτων
Ώρα 17.30 Απονομές
Ώρα 18.00 Φωτογράφιση Εθνικής Ελλάδας 2015-2016
{jathumbnail off}

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google