Εκτός από τον Βαγγέλη Γιωτόπουλο ένας ακόμη Γιαννιώτης φωτογράφος, ο Γιώργος Πλησίτης, διακρίθηκε παγκοσμίως.
Έτσι κέρδισε το βραβείο “Φωτογράφος γάμου της χρονιάς 2014 του Forum SWPP” (Members forum competition Wedding Category 2014) στο Λονδίνο, μια κατηγορία που ο νικητής ψηφίζεται από τα μέλη φωτογράφους του SWPP παγκοσμίως.
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η απονομή αυτού το βραβείου από συναδέλφους – μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας φωτογράφων γάμου και πορτρέτου. Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας εμπιστεύεται και μας στηρίζει από το ξεκίνημά μας όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Και φυσικά αυτές είναι από τις ωραίες στιγμές που μπορεί να ζήσει ένας επαγγελματίας αλλά και μία πόλη με παράδοση στις τέχνες και τον πολιτισμό.