ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Από τους 36 βαθμούς Κελσίου που άγγιζε σήμερα ο υδράργυρος στο μπουρίνι… Μέσα σε λίγα λεπτά ο ουρανός μαύρισε. Δυνατός αέρας σάρωσε το λεκανοπέδιο και ακολούθησε μία σφοδρή καταιγίδα.
Μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι έγιναν ποτάμι, όσοι έτυχε να κυκλοφορούν αναζητούσαν ασφαλές καταφύγιο, ενώ δεκάδες μικροαντικείμενα, όπως διαφημιστικές πινακίδες κι άλλα, εκσφενδονίζονταν από τον δυνατό αέρα.
Παράλληλα σημειώθηκαν μικροδιακοπές ρεύματος με αποτέλεσμα αρκετά φανάρια να μπλοκάρουν αλλά και συναγερμοί σε σπίτια και επιχειρήσεις να πάρουν φωτιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε ορισμένες περιοχές η σφοδρή καταιγίδα συνοδεύτηκε και με χαλαζόπτωση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν ζημιές σε καλλιέργειες και κηπευτικά.


{jathumbnail off}