Πριν από λίγες μέρες οι μαθητές της Γ’ Λυκείου βρέθηκαν για πρώτη φορά μπροστά στις κάλπες και στην πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα ιδανικά της δημοκρατίας, για την δημοκρατία και τους νέους και να απαντήσουν τα ερωτήματα που τους δόθηκαν σε ένα κείμενο που χαρακτηρίστηκε από αρκετές δυσκολίες. Τα θέματα σε όλα τα εξεταστικά κέντρα της Ηπείρου δόθηκαν λίγο πριν τις εννέα το πρωί. Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Περισσότερα...

Από την Τρίτη 4 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Περισσότερα...

Την ερχομένη Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019, στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αρχιμανδρείου, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία για τα παιδιά που συμμετέχουν στις σχολικές εξετάσεις (προαγωγικές και εισαγωγικές). 

Περισσότερα...

Παράταση στην προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Περισσότερα...

Σπουδές για μια σύγχρονη Αγροτική Επαγγελματική Εκπαίδευση προσφέρει ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σε νέους/-ες, κάτοχους τουλάχιστον ενδεικτικού Α' Τάξης Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν ή/και να απασχοληθούν σε εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...