Στην έγκριση των όρων δημοπράτησης για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων στο Δήμο Ιωαννιτών προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

Περισσότερα...

Δύο από τους δεκαοκτώ δήμους της Ηπείρου ενέκριναν μέχρι στιγμής την τιμολογιακή πολιτική του ΦΟΔΣΑ, η οποία προ τριμήνου είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, κυρίως από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών. Στην πορεία ο ΦΟΔΣΑ ανακάλυψε ότι αυτό που ενέκρινε και προκάλεσε αντιδράσεις δεν ήταν η τιμολογιακή πολιτική αλλά το σχέδιο αυτής!!! Και τώρα προκειμένου να προχωρήσει στην έγκριση ζητά τις αποφάσεις από όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, χωρίς η εισήγηση για τα τέλη που οδηγούν σε αύξηση του κόστους διαχείρισης απορριμμάτων σε σχέση με όσα πληρώνουν μέχρι σήμερα οι Δήμοι, να παρουσιάζει αλλαγές ή τροποποιήσεις!

Περισσότερα...

Η παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων στο Δήμο Ιωαννιτών είναι ένα από τα θέματα για τα οποία θα λάβει απόφαση η Οικονομική Επιτροπή κατά την συνεδρίαση της Δευτέρας.

Περισσότερα...

Τρικυμιώδης ήταν η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς είχε αποκαλυπτικές απαντήσεις, σφοδρές αντιδράσεις και απειλές για προσφυγές στη Δικαιοσύνη. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη ωστόσο αποτελεί μία απ’ αυτές που μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι πιο ζωηρές! Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς ήταν ο πρωταγωνιστής και όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησε να τοποθετηθεί επί προσωπικού. Πριν από μερικές ημέρες άλλωστε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Άρτας Στάθης Νάνος τον είχε εγκαλέσει για τους χειρισμούς στο ζήτημα της πανδημίας του Covid-19 και είχε ζητήσει την παραίτησή του υποστηρίζοντας ότι δεν κατάφερε να χειριστεί το θέμα κρουσμάτων χωρίς να συνδεθεί το όνομα μιας επιχείρησης με τον κορωνοιό.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...