Στη μάχη της Περιφέρειας η Όλγα Γεροβασίλη

DIDYMOΤις υποψηφιότητες στις δεκατρείς Περιφέρειες της χώρας οριστικοποίησε το βράδυ της Κυριακής η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς να υπάρξουν αλλαγές στα ονόματα που είχαν ανακοινωθεί, παρά μόνο οι διαφωνίες της Αριστερής Πλατφόρμας, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει στην εκλογική μάχη του Μαΐου, καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά και με κυρίαρχη την αντιμνημονιακή ρητορική.

 

Υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου θα είναι η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη. Η κ. Γεροβασίλη, μέχρι και την τελευταία στιγμή προέβαλε αντιρρήσεις, τελικά όμως συστρατεύεται στην αυτοδιοικητική μάχη.

Η ίδια υπηρέτησε επί αρκετά χρόνια το Δήμο Άρτας, από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και εξελέγη στη κεντρική πολιτική σκηνή τον Ιούνιο του 2012.

Η κάθοδός της στις Περιφερειακές εκλογές σίγουρα προσδίδει άλλο ενδιαφέρον. Θα αποτελέσει τη βασική αντίπαλο του σημερινού περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη και απομένει να φανεί αν και σε ποιο βαθμό θα καταφέρει να συγκεντρώσει και να συσπειρώσει δυνάμεις πέραν του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδιαφέρον επίσης θα είναι να φανεί ποια από τα στελέχη του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα θα συστρατευθούν στην προσπάθεια αυτή και θα αποδεχθούν να στελεχώσουν το ψηφοδέλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ