Ζητάει συγνώμη από Ηπειρώτες και Αιτωλοακαρνάνες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Με μία εκτενή ανάρτηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης ζητά συγνώμη από Ηπειρώτες και Αιτωλοακαρνάνες για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ενώ απέσυρε το αρνητικό σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις. Το σχόλιο είχε γίνει με αφορμή τις συζητήσεις για την υποθαλάσσια σύνδεση της Λευκάδας, θέμα που απασχολεί χρόνια το νησί. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, επικοινώνησε με το Epiruspost το οποίο ανέδειξε το θέμα σημειώνοντας ότι το σχόλιο του ήταν ατυχές ενώ συμπλήρωσε ότι έχει συχνή και άριστη συνεργασία με τους φορείς της Ηπείρου.

Στη συνέχεια προχώρησε στη δημόσια ανάρτηση με την οποία δίνει εξηγήσεις ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους γείτονες της Λευκάδας.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Με αφορμή τις δικαιολογημένες αντιδράσεις που προκάλεσε σχόλιο μου σε δημοσίευση φίλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω ότι οποιαδήποτε αναφορά μου σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες ήταν τουλάχιστον ατυχής.

Η Λευκάδα είναι και θα παραμείνει μια ξεχωριστή όαση ομορφιάς και ένας φιλόξενος προορισμός χαράς και ξεκούρασης για όλους.. και ιδιαίτερα για τους γείτονές μας της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε καμία περίπτωση μία λάθος διατύπωση δεν έχει να κάνει με τις απόψεις μου για όλους αυτούς γύρω μας που στηρίζουν χρόνια τώρα την Λευκάδα.

Είναι προφανές ότι έχω αποσύρει το επίμαχο σχόλιο και ζητάω συγνώμη από τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες και Ηπειρώτες αν τους στεναχώρησα, όμως με την λέξη που κακώς χρησιμοποίησα δεν εννοούσα αυτούς.

 Ήθελα να εστιάσω στις κακές συνήθειες ανθρώπων πανελλαδικά ακόμα και από το εξωτερικό ή και τη Λευκάδα σε ότι αφορά τα σκουπίδια, την ρύπανση του περιβάλλοντος και το κυκλοφοριακό που δημιουργούμε ακόμη και εμείς οι ίδιοι σε διάφορα σημεία σε ώρες αιχμής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ