Σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τον προηγούμενο μήνα παρέμεινε η εγγεγραμμένη ανεργία τον Ιούνιο του 2018, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ, καθώς παρουσίασε μία οριακή αύξηση 0,08%, που μεταφράζεται σε 630 περισσότερους ανέργους.

Περισσότερα...

Ο τουρισμός μπορεί να κατέχει μικρό μερίδιο στο ΑΕΠ της Ηπείρου ωστόσο καταγράφει εντυπωσιακή δυναμική. Οι οδικοί άξονες που ολοκληρώθηκαν και η ανάπτυξη των αεροδρομίων του Ακτίου και των Ιωαννίνων, αυξάνουν το τουριστικό ρεύμα φέρνοντας την περιοχή στο προσκήνιο όλο το διάστημα της χρονιάς. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας Ελλάδος, κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους τα έσοδα από τον τουριστικό κλάδο, στην Ήπειρο καταγράφουν αύξηση που ανέρχεται στο 58,6%. Πρόκειται μάλιστα για μία από τις μεγαλύτερες που σημειώνονται σε ολόκληρη την χώρα με τα σκήπτρα να κρατά για το ίδιο διάστημα η Δυτική Ελλάδα.

Περισσότερα...

Στις 25 - 27 Ιουλίου θα γίνει η πληρωμή της Γ' δόσης του επιδόματος παιδιού, η οποία θα αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Ιουλίου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...