Το αφήγημα των τελευταίων ημερών, ότι για την τραγωδία στο Μάτι φταίει η αυθαίρετη δόμηση επανέλαβε ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε.

Περισσότερα...

Για άμεση έναρξη κατασκευής κάθετων οδικών αξόνων και μεταξύ αυτών του αυτοκινητόδρομου Ιωάννινα-Κακαβιά έκανε λόγο ο Χρήστος Σπίρτζης, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ.

Περισσότερα...

"Η εμβληματικότερη καινοτομία του «Κλεισθένη I» είναι η καθιέρωση της απλής αναλογικής στις εκλογικές αναμετρήσεις των αυτοδιοικητικών εκλογών. Με το συγκεκριμένο μέτρο από τη μία πλευρά εξασφαλίζεται η εμβάθυνση της δημοκρατίας και της αντιπροσωπευτικότητας της λαϊκής βούλησης, ενώ, από την άλλη, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την εμπέδωση μιας ‘κουλτούρας’ ευρύτερης συνεργασίας και συμμαχιών. Στο πλαίσιο αυτό ορίζονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές στα τέσσερα χρόνια και αποσυνδέονται από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών ανακτώντας την δική τους αυτονομία και σπουδαιότητα".

Περισσότερα...

Παρέμβαση-μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έκανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος με αφορμή τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στην Βουλή για την οικονομία της χώρας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...