«Είναι απαράδεκτο, επι μια δεκαετία και πλέον, ένα νησί σαν την Κέρκυρα να μην μπορεί να διαχειριστεί τα απορρίμματα που παράγουν οι κάτοικοι και ο τουρισμός της, ενώ ζουν από τον τουρισμό. Είναι απαράδεκτο στην σημερινή εποχή της κρίσης, να πληρώσει ο ελληνικός λαός (σε περίπτωση χρηματοδότησης), ή ο δημότης της Κέρκυρας (σε περίπτωση μη χρηματοδότησης), το μεγάλο κόστος της μεταφοράς των απορριμμάτων έκτος νησιού, απλά επειδή και μονο κωλυσιεργούν στην διαχείριση των απορριμμάτων επι σειρά ετών»!

Περισσότερα...

«Η Πάτρα θα είναι το μόνο λιμάνι της χώρας μας, που θα συνδεθεί με τον σιδηρόδρομο και θα έχει έξοδο στο Ιόνιο πέλαγος και την Αδριατική θάλασσα. Μετά την σύνδεση με τον σιδηρόδρομο, το λιμάνι θα μπορεί να έχει ένα δικό του αυτόνομο ρόλο και να εισφέρει αποφασιστικά στην οικονομική ζωή της περιοχής».

Περισσότερα...

«Οι ΑΝΕΛ κάναμε μία έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και αυτή την έντιμη συμφωνία θα την τιμήσουμε μέχρι το τέλος, μέχρι το τέλος της τετραετίας…

Περισσότερα...

«…Κόβουμε την πίτα της παράταξης μας και ομολογώ ότι αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρισκόμαστε όλοι μαζί. Ξέρω πως οι ευκαιρίες να συναντηθούμε όλοι μας δεν ήταν πολλές.

Περισσότερα...

Αποθέωση της ασάφειας… Το ερώτημα στον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ αφορούσε στην τύχη των εργαζομένων του λιμένα Ηγουμενίτσας, μετά την παραχώρηση τμημάτων και δραστηριοτήτων σε ιδιώτες. Και η απάντηση είναι πράγματι αφοπλιστική:

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...