Έπειτα από ενέργειες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εντάχθηκε στο φετινό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων η μετεγκατάσταση των μονάδων/υπηρεσιών του στρατοπέδου «Ταξίαρχου Μαρκόπουλου Δημητρίου», στο στρατόπεδο «Ταγματάρχη (ΠΖ) Ραπτοπούλου Αλέξανδρου», στα Χανιά.

Περισσότερα...

Είναι εξαιρετικά νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Ωστόσο οι εργασίες ανάπλασης στο πάρκο, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο, που περιλαμβάνει τον πεζόδρομο της Κωσταδήμα και μέχρι τις αρχές της Ναπολέοντος Ζέρβα, προκαλούν ερωτήματα.

Περισσότερα...

Παρά την πρόγνωση για ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την ερχόμενη Παρασκευή και τις εκκλήσεις γονέων για αναβολή, οι υπεύθυνοι Γενικού Λυκείου των Ιωαννίνων αρνούνται να ματαιώσουν εκδρομή των μαθητών.

Περισσότερα...

Εικόνες χειρότερες από αυτές που μπορεί να συναντήσει κάποιος σε τριτοκοσμικές χώρες… Κι όμως είναι εικόνες από την Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας, γνώριμες για τους περισσότερους κατοίκους της πόλης που δεν συνάδουν βέβαια ούτε στην εποχή μας, ούτε στην πόλη των μεγάλων έργων και των ανάλογων διακρίσεων!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...