Τους ενόχλησε η προβολή…

ΣΧΟΛΙΟ

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει την πίκρα που φέρνει η ήττα. Και φυσικά δικαιολογίες μπορούν να βρεθούν πολλές…

Ωστόσο όπως λέει χαρακτηριστικά φίλος της στήλης, σχολιάζοντας δηλώσεις μελών της παράταξης Μπέγκα, οι εκλογές δεν χαρίζονται, οι εκλογές κερδίζονται!

Η πίκρα λοιπόν και οι πικρίες μπορούν να δικαιολογηθούν.

Αυτό που δεν μπορεί να κατανοηθεί είναι η σφοδρή ενόχληση του απερχόμενου δημάρχου αλλά και συνεργατών του από την μεγάλη προβολή που πήρε η εκλογή του Μωυσή Ελισάφ και μέσω αυτής και των Ιωαννίνων.

Εντάξει, μπορεί να… συνωμότησε το σύμπαν για να στρέψουν τα φώτα τους στα Γιάννινα τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου, τηλεοπτικοί σταθμοί, εφημερίδες ανά την Ευρώπη και την Αμερική…

Συνέβη όμως… Και συνέβη για έναν πολύ απλό λόγο. Τα μέσα ενημέρωσης αξιολογούν τι αποτελεί είδηση.. Με τα δικά τους κριτήρια που δεν είναι πάντα ίδια για όλους και για όλα.. Όμως δεν υπακούουν σε παγκόσμιες συνωμοσίες και σε δίχτυα…

Η προβολή λοιπόν της εκλογής του Μωυσή Ελισάφ μεταφράζεται σε μία μεγάλη προβολή της πόλης των Ιωαννίνων φωτογραφίες και πλάνα της οποίας έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Η ενόχληση είναι για αυτούς που ο ορίζοντάς τους σταματά στο Μιτσικέλι… Απλά όταν την εκφράζουν δημόσια δεν κερδίζουν.. Δείχνουν πολιτικά μικροί!