Το Στοίχημα, οι αποδόσεις και οι ανατροπές!

ΣΧΟΛΙΟ

Το Σάββατο μία ημέρα χωρίς προεκλογική δραστηριότητα μετά από μία μακρά και παρατεταμένη περίοδο, έφερε τις μεγάλες ανατροπές στο Στοίχημα.

Εδώ και καιρό έπαιζαν προγνωστικά για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρακολουθούσαν καθημερινά τις «αποδόσεις» των υποψηφίων.

Οι πιο έμπειροι μάλιστα ισχυρίζονται ότι οι τάσεις που δίνει το στοίχημα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα ακόμη κι απ’ αυτές των δημοσκοπήσεων.

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες έφερε την μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Ιωαννιτών.

Στην πρώτη θέση με την μικρότερη απόδοση πλέον βρίσκεται ο Μωυσής Ελισάφ. Αυτό για τους μη μυημένους σημαίνει ότι είναι ο επικρατέστερος νέος δήμαρχος της πόλης καθώς άφησε στη δεύτερη και με σημαντική διαφορά τον Θωμά Μπέγκα και στην τρίτη την Τατιάνα Καλογιάννη.

Στο 2,10 η απόδοση για τον Μωυσή Ελισάφ, στο 3,30 για τον Θωμά Μπέγκα και στο 3,70 για την Τατιάνα Καλογιάννη.

Από την Ήπειρο, το Στοίχημα περιλαμβάνει ακόμη τον Δήμο Άρτας όπου σταθερά στην πρώτη θέση από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου βρίσκεται ο Χρήστος Τσιρογιάννης με απόδοση 1,65 αλλά και τον δήμο Πρέβεζας όπου προηγείται ο σημερινός δήμαρχος Χρήστος Μπαίλης με 1,85 έχοντας στη δεύτερη θέση τον Γιώργο Νίτσα με 3,90.

Το τελευταίο 24ωρο έχει μειωθεί και η απόδοση για τον Αλέκο Καχριμάνη στην Περιφέρεια Ηπείρου. Ανέρχεται στο 1.05 που είναι και το μικρότερο ποσοστό μεταξύ των 13 περιφερειών της χώρας.

Αυτά είναι τα τελευταία προγνωστικά. Απομένει η επιβεβαίωση από την κάλπη.