Grid List

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη  ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Περισσότερα...

Στις 11 Δεκεμβρίου θα ανάψει το δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στα Γιάννινα.

Περισσότερα...

Για τις ενέργειες που δρομολογούνται σχετικά με την μεταφορά του σχολείου ΣΑΠ που σήμερα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Περισσότερα...

Τα προβλήματα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία μετέφεραν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπροσωπείες της Ομόνοιας και του ΚΕΑΔ κατά την συνάντηση που είχαν μαζί του.

Περισσότερα...

Μία δήλωση αρκετά αιχμηρή και με υπονοούμενα έκανε ο Κώστας Γάτσιος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο Νομό Ιωαννίνων ο οποίος είχε πρωτεύσει στις εκλογές του Ιουλίου.

Περισσότερα...

Ευρεία ήταν η επικράτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα στις εκλογές της ΕΝΠΕ καθώς ο συνδυασμός του «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες» συγκέντρωσε ποσοστό 70,9%.

Περισσότερα...

Η «Βικτώρια» έφερε βροχές χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην Ήπειρο, ο Νοέμβρης όμως έφερε και τα πρώτα χιόνια.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 17 Νοέμβρη, στις έξι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της ΠΕΔ Ηπείρου κατά την οποία θα γίνει η εκλογή νέου προεδρείου.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου “Κτηματογράφηση – Πολεοδόμηση – Πράξη Εφαρμογής περιοχών επέκτασης και των οριοθετημένων περιοχών του Δήμου Πρέβεζας: ΠΕ3Β, ΠΕ4Β, ΠΕ7Β, ΠΕ8Β3, ΠΕ9Δ – Άγιος Γεώργιος – Παντοκράτορας, ΠΕ19 Ψαθάκι”, καθώς συνεργεία της αναδόχου εταιρίας εκτελούν ήδη τοπογραφικές εργασίες υπαίθρου.

Περισσότερα...

Αναστέλλεται από 14-11-2019 μέχρι και 9-12-2019 η λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου του Νοσοκομείου, αλλά η αναστολή γίνεται για καλό σκοπό.

Περισσότερα...

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή σε βάρος ημεδαπής στην πόλη της Άρτας.

Περισσότερα...

Αρκετά και σοβαρά είναι τα προβλήματα που άφησε στην Πάργα το κύμα κακοκαιρίας.

Περισσότερα...

Δέκα λιμάνια και επτά μαρίνες θα «βγάλει»  προς  ιδιωτικοποίηση η κυβέρνηση.  Το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών είναι μεγάλο. Αλλά ζητούν να μάθουν το πλαίσιο λειτουργίας  για το οποίο ζητάνε σταθερότητα. Κινέζοι και Άραβες είναι ψηλά στη λίστα των εν δυνάμει επενδυτών, όπως επεσήμανε ΥΝΑ, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Περισσότερα...

Η έκθεση Philoxenia Travel & Tourism είναι η σημαντικότερη, η μεγαλύτερη και η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ελλάδα και η μεγαλύτερη τουριστική εκδήλωση στα Βαλκάνια, με κύριο στόχο την περαιτέρω διεθνοποίηση του τουριστικού προϊόντος σε συγκεκριμένο κοινό-στόχο όπως οι χώρες των Βαλκανίων, οι Ανατολικές χώρες,  η Νοτιοανατολική Μεσόγειος, η ρωσική αγορά και ηΤουρκία.

Περισσότερα...

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Περισσότερα...

Χρέη που θα δημιουργηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2020 και μετά θα μπορούν να ρυθμιστούν βάσει της νέας πάγιας ρύθμισης σε έως 24 δόσεις (από 12 σήμερα) χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, αν πρόκειται για οφειλές που αφορούν τον φόρο εισοδήματος, τον ΕΝΦΙΑ, τον ΦΠΑ κ.λπ. Αν όμως πρόκειται για χρέη από κληρονομιά ή από φορολογικό ή τελωνειακό έλεγχο, τότε αυτά θα μπορούν να εξοφληθούν σε έως 48 δόσεις (από 24 σήμερα) με εισοδηματικά κριτήρια ως προς τον τελικό αριθμό των δόσεων και με ελάχιστη μηνιαία δόση τα 30 ευρώ.

Περισσότερα...

Κανονικά εφαρμόζεται ο διακανονισμός της οφειλής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 προς το ΠΕΑΚΙ, με την καταβολή της προβλεπόμενης από τη συμφωνία, δόσης.

Περισσότερα...

Στο Πάρκο Λιθαρίτσια θα βρίσκεται μέχρι το τέλος του μήνα το Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης το οποίο μεταφέρει το μήνυμα της ανακύκλωσης σε ολόκληρη την χώρα.

Περισσότερα...

Στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη συμμετέχει ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Το Πάρκο Φρόντζου αποκτά και πάλι  πνοή, όπως ήταν  το όραμα του αείμνηστου Κ.Φρόντζου ένα ψυχαγωγικό κέντρο για την πόλη του !!!

Περισσότερα...

Αναμφίβολα πολύ δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους, για πολλούς η κατανάλωσή της έχει συνδυασθεί με την πρόκληση παχυσαρκίας, ημικρανίας και άλλων αρνητικών για την υγεία επιπτώσεων. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

Περισσότερα...

Δεν έχει σημασία αν τρέχει κανείς πολύ ή λίγο, αρκεί να τρέχει, καθώς έτσι μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη.

Περισσότερα...

Παραπλανητικά email έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα, με σκοπό να σας αποπλανήσουν και να σας αποσπάσουν χρήματα.

Περισσότερα...

Η Ελλάδα, μαζί με τη Μάλτα, παραμένει ουραγός στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Περισσότερα...