Grid List

Αδήλωτα χρήματα από την Αλβανία έφερνε στην χώρα μας μία υπήκοος της γείτονος. Η γυναίκα εντοπίστηκε από τελωνειακούς στη Μέρτζιανη και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε υποβάλλει την απαιτούμενη δήλωση περί ρευστών διαθεσίμων.

Περισσότερα...

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής σε φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Κατσικά, απέναντι από το κέντρο υποδοχής προσφύγων.

Περισσότερα...

Στο κίτρινο βρίσκεται το Σάββατο σχεδόν ολόκληρη η Ήπειρος σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα...

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 41 ετών και μία 40χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Περισσότερα...

Προχωρούν οι εργασίες ριζικής ανακατασκευής του κλειστού τα τελευταία χρόνια ξενοδοχειακού συγκροτήματος Regina Mare, που βρίσκεται στην παραλία Καραβοστάσι της Πέρδικας του νομού Θεσπρωτίας από τον όμιλο Marbella Collection, στον οποίο ανήκουν τα 5άστερα MarBella Corfu Hotel και MarBella Nido Suite Hotel & Villas, στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών της Κέρκυρας.

Περισσότερα...

Σε γνώριμα λημέρια για την ίδια βρέθηκε η Μαρία Κεφάλα. Η κ. Κεφάλα επισκέφθηκε το νοσοκομείο Χατζηκώστα, στο οποίο υπηρέτησε ως παιδίατρος.

Περισσότερα...

Συνεργάτες και υπαλλήλους του Δήμου αποχαιρέτησε εγγράφως ο Θωμάς Μπέγκας. Λίγες μέρες πριν την λήξη της θητείας του απηύθυνε επιστολή προς όλους όσους συνεργάστηκε κατά την πενταετία την οποία δημοσιοποίησε στην σελίδα του στο facebook.

Περισσότερα...

Μία υποδειγματική δουλειά κατέθεσε το Εργαστήρι Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η οποία σίγουρα συνέβαλε στην επιλογή της Παμβώτιδας για την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.

Περισσότερα...

Η ανάδειξη της Ιστορίας του τόπου, αλλά και του φυσικού του περιβάλλοντος, όπως και η διάδοση της ελληνικής γλώσσας και της μουσικής παράδοσης, βρέθηκαν στο επίκεντρο ημερίδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού-Πολιτιστικού Προγράμματος «Τόποι Αυτοθυσίας, Ιερά Μονή Σέλτσου, Μεσολόγγι, Μυτιλήνη», στην Κοιλάδα του Αχελώου.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου, στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Δημάρχου Δωδώνης Χρήστου Ντακαλέτση, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των προέδρων και μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων.

Περισσότερα...

Συνελήφθησαν στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, τρείς ημεδαπές, ηλικίας 37, 39 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Περισσότερα...

Την δημοπράτηση οδικών έργων αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. Παράλληλα συγκροτήθηκαν οι επιτροπές διαγωνισμού για έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.

Περισσότερα...

Εντολή για εντατικοποίηση των διακοπών ρεύματος σε στρατηγικούς κακοπληρωτές που, αποφεύγοντας να πληρώσουν τους λογαριασμούς, έχουν συσσωρεύσει μεγάλα ποσά οφειλής έχει δώσει η διοίκηση της ΔΕΗ στον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

Περισσότερα...

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταφθάσουν στις ηλεκτρονικές θυρίδες των φορολογουμένων τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ.

Περισσότερα...

Ένα νέο πρόγραμμα αυτοαπασχόλησης για 10.000 ανέργους, μέσω του οποίου θα μπορούν να δοθούν έως και 12.000 ευρώ, κατά κεφαλήν, για τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης, ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Περισσότερα...

Καθολικοί, στοχευμένοι και επιτόπιοι έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα για την αποτελεσματική καταπολέμηση φαινομένων αδήλωτης, υποδηλωμένης και ανασφάλιστης εργασίας, ξεκινούν από την Παρασκευή με εντολή του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση, προς τις ελεγκτικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ.

Περισσότερα...

Αναστέλλεται η  λειτουργία  22 Νηπιαγωγείων  και 13 Δημοτικών στην Ήπειρο για το σχολικό έτος 2019-2020 με απόφαση  της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερα...

Στον τόπο που γράφτηκε η τελευταία πράξη τιμήθηκε η θυσία των Σουλιωτών στο Σέλτσο. Στο ιστορικό μοναστήρι, στα άγρια βράχια όπου γράφτηκε ένα δεύτερο Ζάλογγο.

Περισσότερα...

Την καθιερωμένη ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στον ετήσιο διαγωνισμό Ηπειρώτικης πίτας, με σκοπό την ανάδειξη του γευστικού πλούτου του τόπου μας και τη διάσωση παραδοσιακών σπιτικών συνταγών, απευθύνει η Φιλοπρόοδη Κίνηση Κοσμηράς.

Περισσότερα...

Το 7ο Θερινό Σχολείο ξεκινά στο Συρράκο την Κυριακή και θα ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου.

Περισσότερα...

Δεν πρόκειται για κάποιου είδους κακόγουστο αστείο: Η αλλεργία στον ήλιο ή φωτοδερματίτιδα όπως αποκαλείται επιστημονικά, όχι απλώς είναι υπαρκτή πάθηση, αλλά προσβάλλει έναν στους πέντε ανθρώπους κάθε χρόνο. Σαν να μην έφτανε αυτό, το γεγονός ότι δεν σας έχει συμβεί μέχρι σήμερα δεν συνεπάγεται και πως δεν θα σας απασχολήσει στο μέλλον, καθώς εκτός από τα γενετικά αίτια, σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της διαδραματίζουν και οι συγκυρίες.

Περισσότερα...

Οι πόλεις του κόσμου και της Ελλάδας αλλάζουν, γίνονται πιο «έξυπνες» και μαζί τους αλλάζει η ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο.

Περισσότερα...

Με μία εφαρμογή η Google ενημερώνει για τις παραλίες της χώρας όπου έχουν εντοπιστεί τσούχτρες.

Περισσότερα...

 «Η κοιλάδα του Αχελώου στην ιστορία του τόπου» -Hμερίδα στην Κοιλάδα του Αχελώου, στην Πέρδικα Μηλιανών Άρτας την Τετάρτη 21 Αυγούστου

Περισσότερα...