Από τους βασικούς δημιουργούς του «Οδηγού του Πολίτη», που έχει αποσπάσει ευρωπαικά βραβεία ως έργο καλής πρακτικής. Ένα από τα λίγα στην περιοχή, ίσως το μοναδικό στην κατηγορία του. Ο Νίκος Ντέμος, είτε από την θέση του στην Περιφέρεια Ηπείρου, είτε από την θέση του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, έχει δώσει άριστα δείγματα δουλειάς.

Περισσότερα...

«Προχωράμε στην ολοκλήρωση των υπέργειων και υπόγειων υποδομών και δικτύων»! Όποιος διαβάσει την συγκεκριμένη φράση, πιθανόν θα πιστέψει ότι προέρχεται από κάποια ευρωπαϊκή πόλη όπου γίνεται κοσμογονία έργων!

Περισσότερα...

Τα πρόστιμα που επέβαλλε ο ΕΦΕΤ σε δύο επιχειρήσεις για ελληνοποίηση γάλακτος και γαλακτοκομικών προιόντων δικαιώνουν σίγουρα τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, που εδώ και πολλούς μήνες έχει μιλήσει για το μεγάλο κύκλωμα και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.

Περισσότερα...

Ο Σπύρος Ριζόπουλος κατά το παρελθόν είχε στραφεί κατά της διδασκαλίας της βλάχικης διαλέκτου φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να μιλήσει για «κρυφά σχολειά» στην Κόνιτσα.

Περισσότερα...

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Δημήτρη Δημητρίου στην Πρέβεζα (δείτε αναλυτικά εδώ) δείχνει ότι οι δυνάμεις του τοπικού ΚΙΝΑΛ είναι στο προσκήνιο.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...