Στα Γιάννινα την ερχόμενη Τρίτη ο Πρωθυπουργός

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο επιτελείο του Πρωθυπουργού αλλά και στον γαλάζιο μηχανισμό των Ιωαννίνων για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννινα.  Οι πληροφορίες που Epiruspost επιβεβαιώνονται πλήρως  καθώς ο χρόνος της επίσκεψης οριστικοποιήθηκε. Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην περιοχή την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου όπου αναμένεται να έχει συναντήσεις με τις αρχές του Νομού και με εκπροσώπους των τοπικών φορέων. Το πλήρες πρόγραμμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στο επόμενο διήμερο.

Η επίσκεψη αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς σε εκκρεμότητα βρίσκονται σημαντικά θέματα της Ηπείρου, ειδικά στον τομέα των υποδομών. Κυρίαρχα βέβαια η επέκταση της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά, για την οποία αναμένεται πιο ξεκάθαρη απάντηση από αυτή που έδωσε ο Πρωθυπουργός στην ΔΕΘ καθώς και η σύνδεση της Ιόνιας με την Πρέβεζα.

Πέραν αυτών όμως βρίσκονται σε εκκρεμότητα κι άλλα ζητήματα που σχετίζονται με το μέλλον του Πανεπιστημίου μετά την ενοποίηση του με το ΤΕΙ, την τύχη του Ερευνητικού Κέντρου αλλά και θέματα που έρχονται από το παρελθόν όπως είναι το Ρυθμιστικό, το ΠΔ Λίμνης κα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ