Η παρουσίαση της Επίλεκτης Ομάδας Ποδοσφαιριστών της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία την 20η Φεβρουαρίου, ώρα 4 μ.μ. θα αντιμετωπίσει στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» την ομάδα EuroLegends 2004 [Εθνική Ομάδα του Euro2004]. έγινε από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Γοργόλη.

Περισσότερα...

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, συνδιοργανώνει μαζί με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τα Αθλητικά Σωματεία «ΑΓΣΙ», «ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», «Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», «Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων», τον «22ο Μπιζάνιο δρόμο» (τρέξιμο σε δημόσιο δρόμο, 11.500 μέτρα) την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ..

Περισσότερα...

Απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι έφυγαν ακόμη και από το ημίχρονο οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να διασύρεται από την ΑΕΚ στο εθνικό στάδιο των Ζωσιμαδών. Ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 4-0 ενώ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν στάθηκε με αξιώσεις απέναντι στην αντίπαλό του. Οι φίλαθλοι θύμωσαν, εκνευρίστηκαν και αρκετοί αποχώρησαν κάνοντας καυστικά σχόλια τόσο μεταξύ τους όσο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα αξιολόγησης και πιστοποίησης των πιστών του Χιονοδρομικού Κέντρου Ανηλίου, που είχε ξεκινήσει πριν από ενάμιση χρόνο, με πρωτοβουλία του ΕΟΣ Μετσόβου σε συνεργασία με την ΕΟΧΑ,  τη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Μετσόβου, που το έργο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...