Η επόμενη θα είναι Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

katsinosΤην επόμενη κυβέρνηση της χώρας προεξόφλησε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος. Και αυτή την βλέπει στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ!

Στη διάρκεια της σύσκεψης φορέων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του παρόντος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, ο δήμαρχος Γιώργος Κάτσινος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην δραματική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Απευθυνόμενος λοιπόν στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Καλλικράτης δεν στηρίχθηκε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των δήμων είναι το οικονομικό. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε πλέον.
Θα ήθελα λοιπόν να μας πείτε εσείς, ως αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα και ως κυβέρνηση αύριο τι πρόκειται να κάνετε για την Αυτοδιοίκηση.... Θα θέλαμε την άποψή σας».

Ο κ. Τσίπρας χαμογέλασε με νόημα όταν τα άκουσε αυτά και στην συνέχεια με την σειρά του περιέγραψε την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αυτοδιοίκηση, προέβλεψε ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα εξ αιτίας των νέων επιταγών της τρόικας...

Και όπως τόνισε κόμποι που δεν λύνονται κόβονται!