Grid List

Συνέχεια στην αντιπαράθεση, σε μία ακόμη αντιπαράθεση για την ΔΕΥΑΙ, δίνει ο πρώην δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και η παράταξή του.

Περισσότερα...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής ενός νέου οδικού άξονα, αυτού που συνδέει τον ιερό χώρο του Σουλίου με την Εγνατία Οδό.

Περισσότερα...

Σε εξέλιξη είναι φωτιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, κοντά στη Μονή Στομίου Κόνιτσας.

Περισσότερα...

Η νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στη ΔΕΥΑΙ που λειτουργεί ακόμη με την παλιά σύνθεση, προκαλεί την αντίδραση του Άρη Μπαρτζώκα που έχει οριστεί νέος πρόεδρος.

Περισσότερα...

Ο Δήμος Γεωργίου Καραισκάκη έχει καταφέρει αυτό που πολλοί επιχειρούν. Να κινητοποιεί ομάδες εθελοντών που δουλεύουν για τον τόπο τους.

Περισσότερα...

Στο απόκρημνο σημείο από όπου έγινε η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού του άτυχου Άγγλου βρέθηκαν δύο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Η εθελοντική συμμετοχή του ελικοπτέρου της Repsoil που ολοκληρώνει τις έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο «οικόπεδο» των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας ήταν καθοριστικής σημασίας στην επιχείρηση που έγινε στην Αστράκα.

Περισσότερα...

Η συναρμολόγηση του μεταλλότυπου, του καλουπιού δηλαδή συνεχίζεται στην γέφυρα της Πλάκας.

Περισσότερα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσουν την ερχόμενη Δευτέρα (16 Σεπτεμβρίου) στην οδό Σουλίου.

Περισσότερα...

Στον εντοπισμό δεκαπέντε αλλοδαπών προέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών διακινητών τους, ηλικίας 35 και 23 ετών.

Περισσότερα...

Ένας ακόμη οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία καθώς οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.

Περισσότερα...

Μάχη έδωσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής αλλά και εθελοντές και τελικά κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε στη Νικόπολη Πρέβεζας.

Περισσότερα...

Αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης για τη νέα χειμερινή περίοδο και επαναφορά του μειωμένου ειδικού φόρου κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο εξετάζει η κυβέρνηση, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος». Στόχοι είναι ο περαιτέρω εξορθολογισμός του καθεστώτος επιδότησης του πετρελαίου θέρμανσης και η μείωση του κόστους της αγροτικής παραγωγής.

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου κύκλου προγραμμάτων ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Περισσότερα...

Από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά τμηματικά, ανά ομάδα Περιφερειών, η υποβολή αιτήσεων για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον», το οποίο παρέχει επιχορηγήσεις και άτοκα δάνεια για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.

Περισσότερα...

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) ενημερώνει τους καταναλωτές για την ασφάλεια των συναλλαγών τους με κάρτες πληρωμών.

Περισσότερα...

ΦΩΤΟ Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τιμήθηκε με εκδηλώσεις που συνδιοργάνωσαν στην Ανατολή η Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Με ένα μοναδικό ρεκόρ 11 στα 11 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται αυτό το νσαββατοκύριακο στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Περισσότερα...

Ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι), ανακοινώνει την έναρξη της χορευτικής χρονιάς 2019 -2020.

Περισσότερα...

Στη Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων «μετακόμισαν» τα γλυπτά, που κοσμούν την παραλίμνια περιοχή, κληρονομία ενός Συμποσίου Γλυπτικής στην πλειονότητά τους.

Περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ Πάντα με ενεργό ρόλο σε ότι αφορά στο χωριό της Πέρδικας και όχι μόνο, ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας φροντίζει στο μέγιστο δυνατό να διατηρηθούν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.

Περισσότερα...

Το μελτέμι που πνέει στο Αιγαίο το τελευταίο διάστημα, έχει ρίξει ελαφρώς τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της θάλασσας κι ως εκ τούτου, η θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου είναι πιο παγωμένη απ' ό,τι συνήθως την δεδομένη περίοδο κατά έναν με δύο βαθμούς.

Περισσότερα...

Με τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Νίκο Μαντζούφα συναντήθηκε στη ΔΕΘ αντιπροσωπεία του Δήμου Ιωαννιτών με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Έξυπνης Πόλης Γιάννη Λυκογιώργο.

Περισσότερα...

Ένας από τους σπουδαιότερους θεωρητικούς φυσικούς, ο Ακαδημαϊκός Γιάννης Ηλιόπουλος θα δώσει διάλεξη στην Άρτα.

Περισσότερα...