Grid List

Φωτιά ξέσπασε σήμερα σε δασική έκταση, πάνω από τις πηγές Αώου.

Περισσότερα...

Μία σοβαρή καταγγελία για καθηγητή του Τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κάνει η «αυτόνομη συνέλευση φοιτητών» καλώντας όλους από αποχή στην εξέταση του μαθήματός του την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Περισσότερα...

Εν αναμονή της έκδοσης του ΦΕΚ για την ίδρυση και την λειτουργία του ο Φορέας Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Πέμπτη.

Περισσότερα...

Το πλάνο ανάπτυξης του Κέντρου Υψηλής Τεχνολογίας  ανέλυσε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης - παρουσία του Υφυπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου κ. Νίκου Παπαθανάση-  στα στελέχη της εταιρίας TEAM VIEWER Stefan Gaiser (Διευθυντή Οικονομικών), Dr. Mike Eissele (Δ/ντη Τεχνολογίας) και Philipp Deutscher με τα οποία συναντήθηκε στο Γραφείο του.

Περισσότερα...

Στην καρδιά της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες βρίσκεται ομάδα Ηπειρωτών τις μέρες αυτές καλεσμένη του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη..

Περισσότερα...

Απουσία ωριμότητας των μελετών, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα επικαλεστεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, για το τμήμα του οδικού άξονα Ιωαννίνων Κακαβιάς.

Περισσότερα...

Την υποψηφιότητά του για την θέση του Προέδρου στην ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων ανακοίνωση ο Νεόφυτος Καλαϊτζίδης.

Περισσότερα...

Το θέμα των απορριμμάτων και του κόστους διαχείρισης που εσχάτως άρχισε να συζητείται μεταξύ των δήμων της Ηπείρου δεν είναι καινούριο.

Περισσότερα...

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, συνεχίζοντας τις δράσεις με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και της επιστημονικής κοινότητας μέσω της παρουσίασης πτυχών του πολυσχιδούς έργου της, διοργανώνει ημερίδα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας την Τετάρτη 29-01-2020 και ώρα 18:00, όπου το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει σειρά ομιλιών από την Προϊσταμένη και το επιστημονικό προσωπικό της Υπηρεσίας.

Περισσότερα...

Υπεβλήθη από το Δήμο Πρέβεζας προς ένταξη και χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα το έργο με τίτλο "Πράσινο Σημείο στο Δήμο".

Περισσότερα...

Βλάβη έχει σημειωθεί στο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Δωδώνης.

Περισσότερα...

Σε εφαρμογή τίθενται από αύριο Τετάρτη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις λόγω της εξέλιξης των έργων ανέγερσης νέου νηπιαγωγείου στους παλιούς στρατιωτικούς φούρνους.

Περισσότερα...

Τέλος στις διπλές εισφορές μισθωτών με μπλοκάκια βάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Περισσότερα...

Η αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή προνοιακών αναπηρικών και διατροφικών επιδομάτων ξεκίνησε.

Περισσότερα...

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ. Δημήτριος Δημητρίου και τα μέλη της Διοίκησης, μετά την διήμερη περιοδεία αλλά και συνάντηση που είχαν με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και  αρμόδιο για θέματα Βιομηχανίας -Εμπορίου Νίκο Παπαθανάση.

Περισσότερα...

Ακριβότερα θα πληρώνουμε το... πλαστικό στην καθημερινότητά μας από το προσεχές διάστημα, καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος προσανατολίζεται στην επέκταση του περιβαλλοντικού τέλους της λεπτής σακούλας μεταφοράς και σε εκείνη με μεγαλύτερο πάχος τοιχώματος, στοχεύοντας να εντάξει στο μέτρο το σύνολό τους.

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα αξιοποίησης αναψυκτηρίων σε 14 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους επιταχύνει το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, όπως επισημαίνει το υπουργείο Πολιτισμού.

Περισσότερα...

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Νέα Πραγματικότητα στην Κυβερνοασφάλεια και την Κανονιστική Συμμόρφωση».

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ιωαννίνων διοργανώνει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 μ.μ., στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας ανοιχτή εκδήλωση για μαθητές γονείς και φροντιστές.

Περισσότερα...

Tο συναρπαστικό... ταξίδι του Motor Festival για το 2020 ξεκινά από τα Ιωάννινα.

Περισσότερα...

Η βελτίωση της συνύπαρξης ανθρώπου και αρκούδας στα εθνικά πάρκα ήταν το θέμα της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου LIFE ARCPROM .

Περισσότερα...

 Όγδοος Πρόεδρος της Μεταπολιτευτικής Ελληνικής Δημοκρατίας πρόκειται να είναι η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου -και η πρώτη γυναίκα φυσικά-. Τρεις διατελέσαντες Πρόεδροι (Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κωστής Στεφανόπουλος και Κάρολος Παπούλιας) είχαν την ευκαιρία και μιας δεύτερης θητείας, ενώ στο σχεδόν μισό αιώνα αδιατάρακτου κοινοβουλευτικού βίου κάποιες από τις Προεδρικές εκλογές ήταν συναινετικές -όπως προδίδει και ο αριθμός των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ του προτεινόμενου από την πλειοψηφία προσώπου-, σε κάποιες άλλες όμως αποτυπώθηκε το εκρηκτικό πολιτικό κλίμα της εποχής.

Περισσότερα...

Επιστήμονες ανακάλυψαν ποιο είναι το μυστικό των δέντρων γκίγκο, που τους επιτρέπει να ζουν για πάνω από 1.000 χρόνια.

Περισσότερα...

Ο χειμώνας δείχνει τα δόντια του στα Βαλκάνια, με συνέπεια το Σαράγιεβο, η Πρίστινα, το Βελιγράδι και τα Σκόπια να ασφυκτιούν εξαιτίας του πηχτού τοξικού νέφους που προκαλείται από την καύση κάρβουνου και ξύλου.

Περισσότερα...