Grid List

ΦΩΤΟ - Σε παγίδες μετατράπηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου αρκετά σημεία στους δρόμους της πόλης.

Περισσότερα...

Στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 65 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, παραεμπορίου καθώς και παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Περισσότερα...

Στην αλλαγή του συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων από τα καταστήματα καφέ μπαρ και εστίασης στο ιστορικό κέντρο προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών ύστερα από συνεννόηση με το Σωματείο καφέ μπαρ, εστίασης και κέντρων διασκέδασης.

Περισσότερα...

Στα δικαστήρια των Ιωαννίνων βρέθηκε για μία ακόμη φορά η οικογένεια Γιακουμάκη. Τώρα στη θέση του κατηγορουμένου ήταν ο Ανδρέας Γιακουμάκης, πατέρας του άτυχου Βαγγέλη, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Περισσότερα...

Δύο πρώην υπουργοί, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Σπίρτζης, βρέθηκαν στο γεφύρι της Πλάκας. Πέντε σχεδόν χρόνια μετά την κατάρρευσή του, το γεφύρι έχει πάρει πάλι την θέση του καθώς η αναστήλωση με το κλείδωμα του τόξου πριν λίγες μέρες, ολοκληρώθηκε.

Περισσότερα...

Με την φωταγώγηση της κεντρικής πλατείας και του δέντρου ξεκινούν και επίσημα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Είχαμε δεν είχαμε συνεχίζουμε να παρατηρούμε τον βουλευτικό καυγά για τις υπουργικές επισκέψεις στην Πρέβεζα.

Περισσότερα...

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές. Στην εκκλησία που είναι αφιερωμένη στον Άγιο των θαλασσών και των ναυτικών, βρέθηκε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κωνσταντίνος Δούβαλης.

Περισσότερα...

Φρούτα, λαχανικά, τρόφιμα και άλλα είδη συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της «προσφοράς αγάπης» που οργάνωσε η Κοινότητα Ιωαννίνων σε συνεργασία με τους εμπόρους και τους παραγωγής της Λαϊκής Αγοράς Αγίας Μαρίνας για την ενίσχυση της Ιεράς Μονής Δουραχάνης.

Περισσότερα...

Σε φυγή υποχρεώθηκαν να τραπούν τρία άτομα όταν η κλοπή που διενεργούσαν έγινε αντιληπτή από τους γείτονες.

Περισσότερα...

Την βαριά κακοποίηση σκύλου καταγγέλλει η κίνηση «Παρέμβαση για τα ζώα» με αφορμή συμβάν στην Καστροσυκιά Πρέβεζας.

Περισσότερα...

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο η κλήρωση για τη διανομή των οικιακών κάδων κομποστοποίησης από το Δήμο Αρταίων.

Περισσότερα...

Η διασύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής και ειδικότερα της παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων με την τουριστική ανάπτυξη αποτελεί έναν από βασικούς στόχους του έργου «CheeseCulT- Ο δρόμος του τυριού» που υλοποιείται με επικεφαλής το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων θα πληρωθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου 2020, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Περισσότερα...

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2019 έχουν προθεσμία οι καταναλωτές προκειμένου να υποβάλουν αίτηση στην πλατφόρμα του Taxisnet στο gsis.gr για το επίδομα θέρμανσης προκειμένου να εισπράξουν μέχρι το τέλος του χρόνου το προβλεπόμενο ποσό.

Περισσότερα...

Στις 17 Δεκεμβρίου θα ανοίξει η ψηφιακή πλατφόρμα που αφορά στον καταβολή του κοινωνικού μερίσματος το οποίο θα δοθεί σε 250.000 νοικοκυριά και θα φτάσει τα 700 ευρώ για κάθε δικαιούχο.

Περισσότερα...

Η Ένωση Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ηπείρου - Βόρειων Ιόνιων Νησιών απευθύνει έκκληση σε όσους συναδέλφους της αλλά και συμπολίτες επιθυμούν να συνδράμουν με υλικά αγαθά για το οικοτροφείο της Ιεράς Μονής Ντουραχάνης.

Περισσότερα...

Μια ξεχωριστή εμπειρία θα ζήσουν οι συμπολίτες μας που θα έχουν την τύχη να συμμετάσχουν στο «Δείπνο στο σκοτάδι». Θα έχουν την ευκαιρία να δουν για λίγο τη ζωή με άλλα μάτια, με τα μάτια των τυφλών.

Περισσότερα...

Το Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο ανοίγει τη γιορτινή αγκαλιά του στα παιδιά και μαζί με την Κιβωτό του Κόσμου σας προσκαλούν σε μια 2ήμερη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης με τίτλο «αργυροφεγγής. Τα Αργυρά των Ιωαννίνων», με αφορμή την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.  

Περισσότερα...

Με μία σειρά αποφάσεών του, το ΣτΕ έκρινε νόμιμα τα στοιχεία των πολιτών που προβλέπεται να περιέχουν οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, που θα διαθέτουν ηλεκτρονικό τσιπάκι («RFID chip»). Αντίθετα, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι δεν μπορεί να αποθηκεύονται τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης- εάν τελικά αποφασιστεί να εμπεριέχονται στο τσιπάκι- καθώς αυτό είναι παράνομο.

Περισσότερα...

Πολλοί συνδρομητές σπάνια καταφέρνουν να «πιάσουν» τις ταχύτητες σύνδεσης στον ίντερνετ, κυρίως από σταθερά δίκτυα, τις οποίες έχουν συµφωνήσει µε τους παρόχους τους, δεδοµένου ότι εξακολουθούν να καταγράφονται σηµαντικές αποκλίσεις µεταξύ των ονοµαστικών και των πραγµατικών ταχυτήτων.

Περισσότερα...

Το κινητό τηλέφωνο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο της καθημερινότητας. Ωστόσο τι συμβαίνει όταν η χρήση του, ειδικότερα από τους νέους, καταλήγει τελικά σε εθισμό;

Περισσότερα...

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκονται ήδη στη θέση τους, έξω από τα Κεντρικά Καταστήματα της χώρας, περιμένοντας τα γράμματά σας.

Περισσότερα...