Σκληρή απάντηση του δημάρχου στο Νίκο Γκόντα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

FILIOS FΜε μία σκληρή δήλωση απάντηση ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος στις δηλώσεις του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας που αφορούσαν σε διώξεις πολιτικών προσώπων για το ταμειακό έλλειμμα.

Ο κ. Φίλιος απέδωσε τις δηλώσεις αυτές όπως και τη δημοσιοποίηση ονομάτων στον πανικό της παράταξης του κ. Γκόντα η οποία, όπως τόνισε, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα του 2010 και δεν μπορεί να διαχειριστεί τη συντριβή που έρχεται.

Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε: «Από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκο Γκόντα έγινε μία ψευδής και αήθης επίθεση λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

 

Αφορμή είναι η υπόθεση με το ταμειακό έλλειμμα.
Η αλήθεια είναι ότι όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και τα μέλη της δικής του παράταξης, έχουν κληθεί στην κύρια ανάκριση.

Η αλήθεια είναι ότι η πόλη και η τοπική κοινωνία, θα ήθελε πολύ να μάθει γιατί ο κ. Γκόντας κατέθεσε ως κατηγορούμενος ο ίδιος, για δύο σοβαρές ποινικές υποθέσεις...

Έκανε ένα ακόμη ολέθριο λάθος, με προφανείς σκοπιμότητες.
Έδωσε στη δημοσιότητα ονόματα, ενώ γνωρίζει ότι αυτό αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας.

Εμείς αποφασίσαμε να παρακάμψουμε σήμερα κάθε ποινική δίωξη εναντίον του. Και το κάνουμε από λόγους αρχής και πολιτικού πολιτισμού.

Η δικαιοσύνη γνωρίζει πολύ καλά και τη διαδικασία και την ουσία της υπόθεσης και εμείς έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στο έργο της.

Γίνεται όμως ολοφάνερο ότι ο κ. Γκόντας έχει χάσει κάθε μέτρο. Κι αυτό δείχνει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα του 2010 έτσι δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί και τη συντριβή του 2014».