«Μια τεράστια έκρηξη» στο Πολυθέαμα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

POL EKRHKSHΚάθε Παρασεκυή, Σάββατο και Κυριακή και ώρα 9.15'μμ στην αίθουσα 2 του Πολυθεάματος ο ήρωας μας ο Γιώργος προσπαθεί να σώσει τον κόσμο, να γίνει ιδανικός εραστής,ζωγράφος και ροκ σταρ προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα με τους καλλιτέχνες που συνεχώς τον διώχνουν, τις γυναίκες που τον φτύνουν και τον ίδιο τον θάνατο που τον ξεγελά !

Η ζωή είναι ένας μικρός παράδεισος, και εμείς αφήνουμε πίσω μας τα παιδικά μας χρόνια για να περάσουμε στην κόλαση της ενηλικίωσης.

 

Στα πρώτα μας βήματα νιώθουμε ήρωες, εκλεκτοί...οι σωτήρες του σύμπαντος! Φανταζόμαστε το μέλλον μας σαν τον «Πόλεμο των άστρων», γεμάτο ηρωικές πράξεις, αστρικά ταξίδια, πνευματικούς δασκάλους και ντροπαλές πριγκίπισσες .
Όταν όμως έρχεται η ώρα να αφήσουμε πίσω μας την θαλπωρή του πατρικού σπιτιού, βρισκόμαστε για πρώτη φορά αντιμέτωποι με την πραγματική αλήθεια.

Απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, λωποδύτες, φίλοι που μπροστά σε υποστηρίζουν ενώ πίσω σε θάβουν, γκόμενες που σου ξεριζώνουν την καρδιά, , μίζερη μικροαστική ζωή κολλώντας τιμές σε κονσέρβες ντομάτας στα σούπερ μάρκετ, φθηνή αρχιτεκτονική ανάμεσα σε τσιμέντα και καλώδια να σβήνει κάθε ίχνος ουρανού, παιχνίδια εξουσίας και εκδίκησης, μα πάνω απ' όλα μια διαρκής μοναξιά και μια αίσθηση ότι δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένα μηδενικό.

Ίσως ο έρωτας ,αυτός μπορεί να ξυπνήσει των ήρωα που κρύβουμε μέσα μας.

Άλλωστε ήρωας είναι αυτός που φέρνει το φαγητό στο τραπέζι.

Λέτε ο καλός μας φίλος ,ο ήρωας μας ο Γιώργος να τα καταφέρει; Η απάντηση στην παράσταση «ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ»

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Γκόγκος
Σκηνικά κοστούμια video : Μαρία Κατσούρα
Μουσική: Γιώργος Παπαθανασίου
Σχεδιασμός Εκτέλεση Φωτισμών: Θοδωρής Γκόγκος
Φωτογραφίες : Χρήστος Γκλίβας
Γραφιστικά: Μιχάλης Διαμάντης
Βοηθός σκηνοθέτη: Σεμέλη Παπαοικονόμου

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Θοδωρής Γκόγκος
Στέλλα Κατσαρού
Αγγελική Μιχαλοπούλου