Grid List

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων κλοπών μπαταριών κυρίως από φορτηγά αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο εξάμηνο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (27/5) 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, τα 11 αφορούν γνωστή συρροή κρουσμάτων και τα 2 έλεγχο επαναπατρισθέντων.

Περισσότερα...

Κριτική στη Δημοτική Αρχή ασκεί με ανακοίνωσή της η παράταξη «Ιωάννινα 2023» αυτή την φορά για την δέσμη μέτρων στήριξης της επιχειρηματικότητας και για την διάθεση κοινόχρηστων χώρων ώστε να αναπτυχθούν τραπεζοκαθίσματα.

Περισσότερα...

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ηπείρου θα προχωρήσει η επισκευή του αξονικού τομογράφου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Περισσότερα...

Με ταχύτητα αποφάσισε την απευθείας ανάθεση των 350 χιλιάδων ευρώ για την αντισεισμική θωράκιση της Πλάκας ο Υπουργός Υποδομών…

Περισσότερα...

Τα ηνία της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου, της γνωστής μας ΕΤΑΣ αναλαμβάνει ο πρώην Υφυπουργός Αντώνης Μπέζας.

Περισσότερα...

Στα Γιάννινα θα βρίσκεται το ερχόμενο Σάββατο ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Κωνσταντίνος Λούλης.

Περισσότερα...

Με συνθήκες χειμώνα όπως όλα δείχνουν θα μας αποχαιρετήσει ο Μάιος. Αν και τις προηγούμενες ημέρες φορέσαμε τα καλοκαιρινά μας με τον αναπάντεχο καύσωνα, τώρα τα πουλοβεράκια είναι απαραίτητα.

Περισσότερα...

Μνημόνιο για την εδραίωση και την ενδυνάμωση της συνεργασίας τους σε ένα κοινό πεδίο δράσεων προς όφελος των αιτούντων άσυλο, των προσφύγων και των τοπικών κοινωνιών, υπέγραψαν σήμερα ο Δήμος Ιωαννιτών και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.).

Περισσότερα...

Κοπή χόρτων ξεκινά στην Εγνατία Οδό η οποία θα εξελίσσεται σταδιακά σε όλα τα τμήματα του οδικού άξονα στους Νομούς Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Ως μια από τις ασφαλέστερες παραλίες στην Ευρώπη χαρακτηρίζεται η παραλία του Μονολιθίου στην Πρέβεζα από το European Best Destinations φιγουράροντας μάλιστα στην πρώτη θέση μεταξύ 10 προορισμών (Πορτογαλία, Πολωνία, Μάλτα, Κέρκυρα, Λετονία, Λιθουανία και Γερμανία).

Περισσότερα...

Στις καλένδες φαίνεται ότι οδηγείται ένα μεγάλο έργο για την Θεσπρωτία και την Ήπειρο. Πρόκειται για το Εμπορευματικό Κέντρο το οποίο χάνει την ευκαιρία χρηματοδότησης μετά την απένταξη του έργου AdriUp.

Περισσότερα...

Μέσα στον Ιούνιο μπορούν οι άνεργοι να υποβάλουν αίτηση για τις 36.500 προσλήψεις διαρκείας 8 μηνών, με κοινωφελή εργασία σε δήμους, περιφέρειες και φορείς υπουργείων. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Περισσότερα...

Χρήση του μειωμένου ωραρίου θα μπορούν να κάνουν και οι εργαζόμενοι γονείς του ιδιωτικού τομέα προκειμένου να παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, εφόσον δεν θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα.

Περισσότερα...

Λεφτά στους λογαριασμούς τους θα δουν, την Παρασκευή 29 Μαΐου,  οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, πρώην ΚΕΑ.

Περισσότερα...

Νέα εγκύκλιος εκδόθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με διευκρινίσεις για τους όρους και τους κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης. Υπάρχει αναφορά, μεταξύ άλλων, για τα καταστήματα που είναι εγκατεστημένα σε στοές και σχετικά με το τί νοείται ως ημιυπαίθρια επιφάνεια.

Περισσότερα...

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της νέας ΚΥΑ για τα σχολεία.

Περισσότερα...

Η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων ευχαριστεί δημόσια τη Διοίκηση και προσωπικά την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, για την παραχώρηση υδραυλικών μπασκετών και καθισμάτων τα οποία θα τοποθετηθούν άμεσα στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη συνολικότερη αναβάθμισή τους.

Περισσότερα...

Μετά την αναγκαστική ανάπαυλα που επέβαλε ο κορωνοϊός», έφτασε η ώρα να… πάρουν ξανά μπροστά οι «μηχανές» του Θεάτρου Έκφραση!

Περισσότερα...

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν στις 15 Ιουνίου. Στην τελική ευθεία λοιπόν σε συνθήκες εντελώς διαφορετικές από κείνες των προηγούμενων ετών.

Περισσότερα...

Η αμερικανική εφημερίδα New York Times, θέλοντας να σηματοδοτήσει την επικείμενη υπέρβαση του τρομερού ορίου των 100.000 νεκρών από τον κορονοϊό στις ΗΠΑ, αφιερώνει την πρώτη σελίδα της στη μνήμη χιλίων από τους νεκρούς αυτούς και γράφει για καθέναν τους πώς ήταν η ζωή του.

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα ελέγχου της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης, για την εξασφάλιση της υγείας των πολιτών και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος ενεργοποίησε το ΥΠΕΝ σε πάνω από 1.500 ακτές της χώρας.

Περισσότερα...

Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου είναι ξανά εδώ!

Περισσότερα...

Η παρέα των ζαρκαδιών που περιθάλπει ο «Αρκτούρος» μεγαλώνει και… ομορφαίνει.

Περισσότερα...