Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με διετή αναστολή και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ, επέβαλε το Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίτνων στους δύο νέους, που όντως φαντάρoι στο Πληκάτι πέταξαν έναν σκύλο στο γκρεμό.

Περισσότερα...

Μάρτυρες ενός δυσκίνητου μηχανισμού που ακόμη κι όταν υπάρχει άμεση και επείγουσα ανάγκη για να στηριχθεί -ίσως και να σωθεί- ένας άνθρωπος, στάθηκαν οι κάτοικοι μιας ολόκληρης γειτονιάς στα Γιάννινα. Πριν από μία ακριβώς βδομάδα, ένας γείτονάς τους βρέθηκε λιπόθυμος στο δρόμο. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 68χρονο άνδρα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όλοι τον γνώριζαν χρόνια. Ήξεραν ότι δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μια ζωή άλλωστε δούλευε και τα τελευταία χρόνια έπαιρνε την σύνταξή του.

Περισσότερα...

Όταν την άνοιξη του 2016 η Δημοτική Αρχή εγκαινίαζε μετά βαΐων και κλάδων την Όαση, ουδείς μπορούσε να πιστέψει την περιπέτεια με την οποία θα βρισκόταν αντιμέτωπη στα τέλη του 2018. Δυόμισι χρόνια μετά την επαναλειτουργία και τριάμισι μετά την μίσθωση, αποκαλύπτεται, σχεδόν τυχαία ότι το έργο δεν έχει παραληφθεί!!! Το χειρότερο όμως είναι ότι η Επιτροπή, αποτελούμενη από μηχανικούς και πολιτικά πρόσωπα, αρνείται να το παραλάβει λόγω των προβλημάτων που έχει καταγράψει στο κτίριο! Το σημαντικότερο απ' αυτά είναι ότι δεν λειτουργούν οι αντλίες θερμότητας του κτιρίου!

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...