Θ. Μπέγκας: Επίθεση στον Ελισάφ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με προσωπική επίθεση στον Μωυσή Ελισάφ άνοιξε ουσιαστικά την αυλαία για τον δεύτερο γύρο ο Θωμάς Μπέγκας.

Ο νυν δήμαρχος  συνεχάρη όλες τις παρατάξεις που μετείχαν στις εκλογές, με εξαίρεση αυτή του κ. Ελισάφ, ευχαρίστησε τους Γιαννιώτες για την πρωτιά και στη συνέχεια αφιέρωσε μεγάλο μέρος της δήλωσής του για να επικρίνει τον αντίπαλο του δεύτερου γύρου.

Στη δήλωση ανέφερε:

 «Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και ανέδειξαν την παράταξη μας πρώτη δύναμη σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Τους ευχαριστώ γιατί μας ανέδειξαν νικητές –και με διαφορά- στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Θέλω επίσης να συγχαρώ από καρδιάς και όλους τους επικεφαλής και τους υποψηφίους των παρατάξεων που έδωσαν έναν ευγενή αγώνα, αλλά αυτός δεν στάθηκε αρκετός ώστε να τους θέσει στην κρίση του λαού στο 2ο γύρο.

Ο δεύτερος των σημερινών εκλογών, ο κ. Μωυσής Ελισάφ, με δηλώσεις του πριν καν εκδοθούν τα αποτελέσματα των εκλογών, φανέρωσε τον πραγματικό του εαυτό.

Σε μια κρίση μεγαλείου, έσπευσε να αυτοαναγορευτεί εκπρόσωπος του 70% των ελεύθερων και σκεπτόμενων δημοτών του Δήμου Ιωαννιτών.

Ευτυχώς οι πολίτες αντιλαμβάνονται έγκαιρα.

Ευτυχώς πολλές και ισχυρές παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας αντιλαμβάνονται επίσης έγκαιρα, ποια είναι η πραγματική νοοτροπία του κ. Ελισάφ.

Αν φέρετε έτσι σήμερα  που είναι ο ηττημένος, είναι εύκολο να φανταστούμε πως θα εκφραζόταν αν ήταν στη θέση μου. Δηλαδή αν ήταν ο νικητής των σημερινών εκλογών.

Από αύριο με σύνεση, με ανοιχτή σκέψη και εποικοδομητικές συνεργασίες σε όλο το εύρος της κοινωνίας, θα προχωρήσουμε στη 2η εκλογική αναμέτρηση.

Ευελπιστούμε πως οι μόνοι αρμόδιοι, δηλαδή οι δημότες, στις 2 Ιούνη θα μας εμπιστευτούν ξανά την πρώτη θέση. Θα μας εμπιστευθούν την ευθύνη να συνθέσουμε κι όχι να διαιρέσουμε τις δυνάμεις του Δήμου μας

Αδιαφορούμε παγερά για τη νοοτροπία του κ. Ελισάφ και προχωρούμε προς τη νίκη των θετικών δυνάμεων του Δήμου μας».