Το Πνευματικό απαντά στον Άρη Μπαρτζώκα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Πνευματικό Κέντρο ανέλαβε να απαντήσει για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής, στην ανακοίνωση της παράταξης Γιάννενα Τώρα, σχετικά με την παραχώρηση του πολιτιστικού πολυχώρου στα παλιά σφαγεία, για τις προεκλογικές ανάγκες της παράταξης του Θωμά Μπέγκα.

Ουδεμία απάντηση, προς το παρόν, από την ίδια την δημοτική αρχή, για την μετατροπή του γραφείου δημάρχου σε χώρο…. παρέλασης υποψηφίων.

Στην απάντηση του Πνευματικού σημειώνεται ότι «οι χώροι όντως δεν παραχωρούνται για κομματικούς σκοπούς και κομματικές εκδηλώσεις, διότι προορισμός τους είναι πολιτιστικές, αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις».

Συνεχίζει ωστόσο σημειώνοντας πως «ευρισκόμενοι 80 περίπου μέρες προ των δημοτικών εκλογών, το Πνευματικό Κέντρο δεν διανοείται να αποκλείσει τους δημοτικούς χώρους που διαχειρίζεται από το διάλογο για την ύψιστη διαδικασία της πόλης.

Για το σκοπό αυτό παραχωρεί την χρήση της αίθουσας «Δημ. Χατζής», σε ελεύθερες ημερομηνίες, σε όποια Δημοτική Παράταξη το ζητήσει.

Η εν λόγω παράταξη δεν έχει υποβάλλει κάποιο αίτημα, οπότε ως είναι φυσικό, δεν έχει λάβει καμιά αρνητική απάντηση, ώστε να επικαλείται «αποκλεισμό» και «διακρίσεις».

Αποστολή του Πνευματικού Κέντρου είναι να βρίσκεται μέσα στην κοινωνία και στο επίκεντρο των εξελίξεων και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο».