Προεκλογικό εργοτάξιο ο Δήμος..

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η συνήθεια να γίνονται έργα κατά τις προεκλογικές περιόδους φαίνεται ότι παραμένει αξία... σταθερή στο χρόνο.

Ο Δήμος Ιωαννιτών έρχεται να το επιβεβαιώσει μέσα από μία μακροσκελή ανακοίνωση, συνοδευόμενη από φωτογραφίες και βίντεο, με την οποία ενημερώνει τους πολίτες ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εργολαβίες για την αναβάθμιση των βασικών υποδομών.

"Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, και ο αντιδήμαρχος έργων, Γιάννης Λιόντος, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες επέβλεψαν ορισμένα από τα… ανοιχτά μέτωπα όπου υπάρχουν εργασίες σε εξέλιξη ή και σε ολοκλήρωση αυτή τη στιγμή", σημειώνεται.

Και ξεκινά η απαρίθμηση των... ανοιχτών μετώπων!

Στα Καρδαμίτσια (25ης Μαρτίου, Αριστάρχου και Δ. Φιλοσόφου), όπου ολοκληρώθηκαν εργασίες διάνοιξης, χωματουργικές εργασίες, ασφλατόστρωσης των οδών, εργασίες κατασκευής κρασπέδων πεζοδρομίων και δικτύου ομβρίων.

Στη Νέα Ζωή (Ολυμπίας και Λούρου) όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες διάνοιξης και ασφλατόστρωσης των οδών, κατασκευής πεζοδρομίων, δικτύου αποχέτευσης ομβρίων αλλά και τμήματος δικτύου ύδρευσης που υπολειπόταν.

Στον Λασπότοπο (Κοσμά, Καραγάτση, Μυριβήλλη, Μόσχως Τζαβέλα, Μυλωνά, Εμπεδοκλή), όπου είναι σε εξέλιξη εργασίες διάνοιξης και ασφλατόστρωσης των οδών, κατασκευής πεζοδρομίων, δικτύου αποχέτευσης ομβρίων - λυμμάτων αλλά και νέου δικτύου ύδρευσης και συνδέσεων με τις ιδιοκτησίες όπου υπολείπονταν.

Στην οδό πανεπιστημίου όπου έχει ξεκινήσει το μεγάλο έργο συνολικής αναβάθμισης της οδού.

Στην περιοχή της Καλούτσιανης όπου ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση εργασιων ασφλατόστρωσης σε κάθετες οδούς της ΚΑ’ Φεβρουαρίου (Πρέντζα, Σολωμού, Καβάφη, Πατσιμάδη κ.τ.λ.)

Στους Αμπελόκηπους όπου ξεκινά η εργολαβία από την οδό Θ. Πασχίδη η οποία περιλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος.