Δημοτικό Συμβούλιο... Δεν πήγε ούτε η πλειοψηφία!!!

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν κατέστη εφικτή η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων η οποία είχε ως μοναδικό θέμα την υποβολή πρότασης στο ΕΣΠΑ για την ανάπλαση του πάρκου Κουραμπά- Λακκωμάτων. Ο κατεπείγον χαρακτήρας του θέματος δεν συγκίνησε ούτε καν τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, η οποία παρουσίασε εικόνας πλήρους αποσύνθεσης!! Ο Δήμαρχος -η παρουσία του οποίου δεν είναι βέβαια απαραίτητη- απουσίαζε στην Θεσσαλονίκη.. Το πλήγμα όμως για την Δημοτική Αρχή ήταν ότι δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση τα περισσότερα μέλη της!

Οι παρόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν μόλις έντεκα! Η συντριπτική πλειοψηφία απουσίαζε, άλλοι δικαιολογημένα κι άλλοι αδικαιολόγητα.

Ανάμεσα στους απόντες πρωτοκλασάτοι της Δημοτικής Αρχής αλλά και οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι.

Ο εκνευρισμός του εισηγητή του θέματος Θανάση Μανταλόβα ήταν ολοφάνερος, καθώς τα χρονικά περιθώρια για την υποβολή της πρότασης στενεύουν... Βέβαια γι' αυτό έχει μεγάλη ευθύνη και ο προγραμματισμός του Δήμου καθώς η συγκεκριμένη πρόσκληση είναι ανοιχτή εδώ και αρκετό καιρό.

Από την αντιπολίτευση παρόντες ήταν δέκα δημοτικοί σύμβουλοι... Έτσι η συνεδρίαση αναβλήθηκε γεγονός για το οποίο ο σύμβουλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Βασίλης Κοσμάς καταλόγισε ευθύνες στην Δημοτική Αρχή, η οποία δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την απαρτία της δικής της παράταξης.