Σε απόλυτο τέλμα έχουν εισέλθει οι διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με την επιλογή υποψηφίου δημάρχου στο Δήμο Ιωαννιτών. Μετά από έναν κύκλο διεργασιών, που συνοδεύτηκε από δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις τα πάντα έχουν παγώσει, με αρκετά στελέχη του κόμματος να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους αλλά και την απογοήτευσή τους από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Μάλιστα ορισμένοι νέοι, που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στα κοινά, εγκαταλείπουν νωρίς κάθε τέτοια προοπτική, εφόσον δεν βλέπουν μία λύση με προοπτική.

Περισσότερα...

Τον ανάδοχο του έργου κατασκευής του δευτέρου τμήματος του οδικού άξονα Εγνατίας Οδού- Τύριας- Σιστρούνι, ανέδειξε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου που συνεδρίασε με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη. Πρόκειται για το τμήμα Ζωτικό- Μπεστιά, με προϋπολογισμό 3.500.000 ευρώ, για το οποίο ανάδοχος μετά από ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό αναδείχτηκε η ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΏΝ ΈΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ.

Περισσότερα...

Ο Γιώργος Ζάψας τελικά θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα διεκδικήσει το αξίωμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου. Η απόφαση ελήφθη από την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή που συνεδρίασε με την συμμετοχή του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Πάνου Σκουρλέτη, Υπουργών και Βουλευτών της περιοχή, των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και Αυτοδιοικητικών στελεχών, προκειμένου να συζητήσει τις επιλογές του κόμματος για τις εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου. Η απόφαση δε ανακοινώθηκε επίσημα το βράδυ της Δευτέρας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...