Εγκρίθηκε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠκΔ) το αίτημα του Δήμου Πάργας για την επιχορήγηση με το ποσό των 85.000 ευρώ της εκπόνησης τριών μελετών, που θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση των αντίστοιχων έργων.

Περισσότερα...

Τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου, οριστικοποίησε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας που συνεδρίασε στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας  Χρήστο Μπαϊλη  είχαν εκπρόσωποι των συλλόγων Κρυοπηγητών Αθήνας και Πρέβεζας   στο πλαίσιο της   υποβολής   του φακέλλου για την ένταξη της Τοπικής Κοινότητας της Δημ. Ενότητας Ζαλόγγου   στο  Δίκτυο των  Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών, με βάση τα συμπληρωματικά στοιχεία που είχε ζητήσει σε προηγούμενη συνεδρίαση της η αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών.

Περισσότερα...

Μέσα στις επόμενες μέρες η κατάθεση των φακέλων για την ένταξη των αλιευμάτων του Αμβρακικού στα προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που μπορεί να δώσει υπεραξία στα αλιεύματα του Αμβρακικού και να ενισχύσει την τοπική οικονομία.

Περισσότερα...

Δύο νέα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας προωθεί προς υλοποίηση η Περιφέρεια στην Π.Ε. Πρέβεζας, καθώς με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε η δημοπράτησή τους.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...