Την επίλυση του σοβαρού προβλήματος ύδρευσης που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Διαμέρισμα Αμμουδιάς του Δήμου Πάργας, που είναι μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Ηπείρου, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Ηπείρου, με στόχο οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.

Περισσότερα...

Στη διάλυση των συμβάσεων με δύο εταιρίες που είχαν αναλάβει να κατασκευάσουν τμήματα του έργου οδικής σύνδεσης του Ακτίου με το Δυτικό Άξονα Βορρά - Νότου προχώρησε το Υπουργείο Υποδομών.

Περισσότερα...

Πολλοί γνωρίζουν τις παιδικές κατασκηνώσεις Λούτσας, τις οποίες εδώ και χρόνια λειτουργούσε το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι οι κατασκηνώσεις αυτές ανήκουν στον Δήμο Πάργας. Και μετά από μία αγαστή συνεργασία Δήμος και Ταμείο καταλήγουν στα Δικαστήρια, με τον πρώτο να κάνει έξωση στο δεύτερο και να σχεδιάζει την επόμενη μέρα. Κι αν τα περισσότερα είναι γνωστά μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων της Πάργας, αυτό που είναι παντελώς άγνωστο είναι «η επόμενη μέρα», με τα σενάρια που ακούγονται να είναι ήδη πολλά.

Περισσότερα...

Τη βελτίωση της οδικής σύνδεσης της Φιλιππιάδας με την Ιόνια Οδό, στην περιοχή Καμπής σχεδιάζει η Περιφέρεια προκειμένου να αμβλυνθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που έχουν προκύψει στην περιοχή.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...