Τους περισσότερους «πρωτάρηδες» ψηφοφόρους διαθέτουν οι εκλογικοί κατάλογοι με τους οποίους θα ψηφίσουμε στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Ωστόσο, η συντριπτική πλειονότητα (σχεδόν 39%) εξακολουθεί να προέρχεται από ηλικίες άνω των 60 ετών. Σχεδόν 6 στους 100 ψηφοφόρους θα ασκήσουν  το δικαίωµά τους για πρώτη φορά και αυτό οφείλεται τόσο στην τετραετία χωρίς εθνικές εκλογές που µεσολάβησε, όσο και στην προσθήκη των 17άρηδων εκλογέων, δηλαδή εκείνων που γεννήθηκαν µέσα στο έτος 2002.

Περισσότερα...

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μερόπη Τζούφη, Χρήστος Μαντάς και Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρύτανη Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και τους εργαζόμενους στην Πρυτανεία, στις Υπηρεσίες Διοίκησης και Οικονομικών, στις Γραμματείες των Τμημάτων, στο Τυπογραφείο, στην Επιτροπή Ερευνών, στη Βιβλιοθήκη και στα Ερευνητικά Εργαστήρια.

Περισσότερα...

Η χώρα χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα και αποτελεσματικότητα, μείωση φορολογίας, επενδύσεις νέες δουλειές, χρειάζεται με λίγα λόγια πολιτική αλλαγή και στις 7 Ιουλίου ο ελληνικός λαός θα την επιβάλει  με την ψήφο του. 

Περισσότερα...

Κάλεσμα στους πολίτες για επιστροφή στο Κίνημα Αλλαγής απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του κόμματος Κώστας Γάτσιος κατά τις περιοδείες του το Σαββατοκύριακο σε χωριά της Λάκκας Σουλίου και του Μετσόβου.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...