Με την συμμετοχή εννέα επενδυτικών σχημάτων έληξε η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού. Πρόκειται για την πρώτη φάση του διαγωνισμού που αποτύπωσε το έντονο ενδιαφέρον για τον μεγαλύτερο οδικό άξονα της χώρας. Ενδεικτικό είναι ότι για την αξιοποίηση της Εγνατίας υπάρχει ακόμη και κινέζικο ενδιαφέρον!!

Περισσότερα...

Ήρθε και η ώρα των πανηγυρισμών... Η ολοκλήρωση της τοποθέτησης των δεξαμενών καυσίμων στο αεροδρόμιο, γίνεται γνωστή και με τον πλέον επίσημο τρόπο! Με μακροσκελές δελτίο τύπου από το γραφείο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου!!! Και με δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών Θάνου Βούρδα. Παράλληλα παρατίθεται ένα αναλυτικό ιστορικό όλων των ενεργειών που έγιναν ώστε να υπάρχει η θετική έκβαση.

Περισσότερα...

Σε σταθμούς ελέγχου παραβάσεων θα μετατραπούν οι σταθμοί διοδίων επί της Εγνατίας Οδού, οι οποίοι πρόκειται να καταργηθούν προς το τέλος του 2018 ή στις αρχές του 2019 με την ισχύ του ηλεκτρονικού αναλογικού συστήματος πληρωμής για τη χρήση της οδού, όπως είπε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Απόστολος Αντωνούδης στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...