Αλέκος Καχριμάνης, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Ζάψας, Σπύρος Ριζόπουλος και έπεται συνέχεια… Το προεκλογικό τοπίο για την Περιφέρεια Ηπείρου σχεδόν έχει διαμορφωθεί και στην αφετηρία πέρα από τους τέσσερις που είναι ήδη γνωστοί αναμένεται να βρεθούν κι άλλοι υποψήφιοι. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι παρούσα στις Περιφερειακές εκλογές θα είναι η Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζεται από το ΚΚΕ ενώ βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή της Αριστερής Παρέμβασης. Άγνωστος παράγοντας για την πλήρη διαμόρφωση του προεκλογικού σκηνικού παραμένει η στάση της «Ελληνικής Αυγής».

Περισσότερα...

Κανένα νεότερo στα ήδη γνωστά δεν πρόσθεσε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος έχει συναντήσεις με στελέχη του κόμματός του από τα Γιάννινα και την Ήπειρο.

Περισσότερα...

Σε μαύρη προπαγάνδα επιδίδονται τις τελευταίες ώρες τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας με αφορμή τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα σχετικά με τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα εκατομμύρια που φέρεται να διακινήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Τα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας βρίσκουν μία καλή αφορμή για να βάλουν και πάλι στο στόχαστρό τους την ελληνική μειονότητα, υποστηρίζοντας, χωρίς κανένα στοιχείο ότι στηρίχθηκαν στελέχη της με κονδύλια του ελληνικού Υπουργείου!

Περισσότερα...

Την απόφασή του να ηγηθεί ψηφοδελτίου και να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Πρέβεζας, ανακοίνωσε και επίσημα το μεσημέρι της Κυριακής, ο διακεκριμένος δικηγόρος Βασίλης Γιάπρος.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...