Ποιοι δρόμοι κλείνουν για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο

dromos podilata

Ο τερματισμός του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου στα Γιάννινα αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός που πέρα από πολύ κόσμο φέρει και τεράστια προβολή για την πόλη.

Για την ομαλή διοργάνωση, η Ελληνική Αστυνομία, προχωρά σε σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Έτσι από το Σάββατο 30 Απριλίου στις τέσσερις το απόγευμα ως το πέρας της διοργάνωσης, το μεσημέρι της Κυριακής, απαγορεύεται η στάθμευση στην Ακτή Μιαούλη και στο Δημοτικό πάρκινγκ που βρίσκεται έναντι της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

-Την Κυριακή 01-05-2022 και από ώρα 07:00 μέχρι την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και θα ακολουθήσει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από την Εθνική Οδό  Όρια Νομών Ιωαννίνων – Τρικάλων (Κατάρα) χ.θ. 75+000 – Μέτσοβο – Περιφερειακή Οδός Λίμνης Ιωαννίνων ( χ.θ.5+700 της Εθνικής Οδού Ιωάννινα – Μέτσοβο) – Αμφιθέα -Ντραμπάντοβα -Μονή Ντουραχάνι -διακλάδωση Λογγάδων –– Καστρίτσας – Εθνικής Αντιστάσεως – 3ης Σεπτεμβρίου – Αλ. Παπαναστασίου– Νικοπόλεως – Κενάν Μεσαρέ – Στρ. Βογιάνου – Λεωφ. Κάρολου Παπούλια – Λεωφ. ΚάρολουΠαπούλια έναντι δημοτικού πάρκιγκ περιοχή παλαιά Σφαγεία – τερματισμός διαδρομής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ