Με μία συγκινητική ανακοίνωση η ομάδα «Zephyrus» που εκπροσώπησε την χώρα μας στον Πανευρωπαικό διαγωνισμό διαστημικής, κάνει τον απολογισμό της.. Ένας κύκλος έκλεισε, σημειώνουν όσοι, καθηγητές και μαθητές, διήνυσαν μαζί μια διαδρομή πολλών μηνών.

Περισσότερα...

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Ιωαννιτών ενημερώνει ότι η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεων στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019 παρατείνεται έως και την 6η Ιουλίου 2018, με απόφαση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.

Περισσότερα...

Τα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου και τους βουλευτές, καλεί ο Τομέας Παιδαγωγικής του ΦΠΨ να δράσουν άμεσα ώστε να αποτραπεί η κατάργησή του, ενώ στην ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος των μελών του.

Περισσότερα...

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν και οι δυο ομάδες των Ιωαννίνων που εκπροσώπησαν την Περιφέρεια Ηπείρου στον Εθνικό Τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO™ 2018.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...