Η Άρτα και το ΤΕΙ Ηπείρου αποτελούν σταυροδρόμι στην ανάπτυξη ερευνητικών συνεργασιών των μεγαλύτερων εταιριών του κόσμου για τη διατροφή και την υγεία των ζώων στην Ελλάδα.

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ιωαννίνων διοργανώνει διαγωνισμό ορθογραφίας Αγγλικής γλώσσας (Spelling Bee) 2η φάση, για τους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO της C' class.

Περισσότερα...

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ιωαννίνων διοργανώνει εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος την Κυριακή 22 Απριλίου 2018.

Περισσότερα...

Τον Kαθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Jοhns Hopkins των ΗΠΑ Κωνσταντίνο Λυκέτσο, έναν διαπρεπή και διακεκριμένο επιστήμονα στην έρευνα της άνοιας και του Αλτσχάιμερ, υποδέχθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης.

Περισσότερα...

Στις 25 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, θα λήξουν τα μαθήματα στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά  και Επαγγελματικά  Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά  Λύκεια και Λύκεια  των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...