Πρώτα στα Γιάννινα η μπύρα "Μάμος"

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η πρώτη μπύρα της Ελλάδος που παρήχθη το 1876 στην Πάτρα από το Λορέντζο Μάμο, αναβιώνει σήμερα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνεργασία με την οικογένεια Μάμου.

Πρόκειται για μια μπύρα Pilsner, υψηλής ποιότητας που παράγεται από εκλεκτές πρώτες ύλες, με αναλλοίωτη την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου.

Μία ελληνική μπύρα που χαρακτηρίζεται από τη μεστή γεύση της, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου. Παράγεται με την ίδια συνταγή και μεράκι όπως τότε.

Για ακόμη μια φορά, η εταιρεία Θ. Α. Πράσσος ΟΕ, ο μεγαλύτερος συνεργάτης της αθηναϊκής ζυθοποιιας από το 1974 στην Ήπειρο, φέρνει πρώτη στην περιοχή μας τη μπύρα Μάμος.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2651061380

Υπεύθυνος πωλήσεων: Ορέστης Πράσσος, τηλ 6936702106