Κάθε χωριό και μπλόκο και κάθοδος στην Αθήνα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

TRAKTER ATΑποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, σε όλη την χώρα, δηλώνουν οι κτηνοτρόφοι, καθώς αν ψηφιστούν τα νέα μέτρα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, θα ισούνται με την πλήρη εξαφάνιση του κλάδου.

Έτσι ετοιμάζεται η μεγάλη κάθοδος στην Αθήνα, και συνάμα προσανατολίζονται σε κάθε χωριό και μπλόκο.

Η μεγάλη κινητοποίηση στην Αθήνα θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους από την Ήπειρο, να ετοιμάζονται για δυναμικό παρόν.

Ο Γ.Α.Σ.Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗ αγροτών” συμμετέχει και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την Πανελλαδική Αγροτική Κινητοποίηση και καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους του Νομού Ιωαννίνων να συμμετέχουν δίνοντας αγωνιστικό παρόν «για να αποτρέψουμε όλοι μαζί τα μεγαλύτερα δεινά τα οποία έρχονται με την ψήφιση των μέτρων τα οποία επιβάλλει η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου προκειμένου να επιβιώσουν οι εκμεταλλεύσεις μας αλλά και οι οικογένειές μας», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όσοι από τους αγροτοκτηνοτρόφους επιθυμούν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην “ΕΝΩΣΗ αγροτών” η οποία αναλαμβάνει την μετάβαση και επιστροφή, μέχρι την Δευτέρα 16/11/2015 και ώρα 12:00μμ στο τηλέφωνο 2651070961(εσωτ.1).

Αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν αποκλείεται να φτάσουν στην Αθήνα με µηχανήµατα αλλά και ζώα και µε την οργή να ξεχειλίζει.

Ο χρόνος που ετοιμάζονται τα μέτρα βρίσκει τους συντελεστές της πραγµατικής αγροτικής οικονοµίας στο τελείωµα (σε µεγάλο βαθµό) των αγροτικών εργασιών του φθινοπώρου, γεγονός που προϊδεάζει για µετέπειτα δυναµικές αντιδράσεις, ανά νοµό περιφέρεια, δήµο, ακόµη και τοπικό διαµέρισµα.

Άλλωστε όπως σημειώνουν σε όλους τους τόνους, οι κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος για να διεκδικήσουν το δικαίωµα στην επιβίωση και την εργασία των ιδίων και των οικογενειών τους.
{jathumbnail off}