Μυστικοπάθεια στην Κέρκυρα: Πού καταλήγουν οι 1.500 τόνοι κατεστραμμένων τροφίμων;
Αργά το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησε η φόρτωση των προιόντων της επιχείρησης Γογγάκη στην Κέρκυρα, τα οποία καταστράφηκαν μετά την φωτιά. Πρόκειται για 1.500 τόνους περίπου τροφίμων που αδρανοποιήθηκαν με ψεκασμό που προηγήθηκε. Όλες οι ποσότητες θα μεταφερθούν εκτός νησιού με τον τελικό προορισμό να αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. Στο Epiruspost έφτασε πληροφορία από εξαιρετικά σοβαρή … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μυστικοπάθεια στην Κέρκυρα: Πού καταλήγουν οι 1.500 τόνοι κατεστραμμένων τροφίμων;.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί