Κι άλλος νεκρός, μεγαλώνει η μαύρη λίστα

ploio ionio

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ, που συνεχίζουν την επιχείρησή τους για να βρουν όλους τους αγνοούμενους, εντόπισαν στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia ένα πέμπτο πτώμα.

Πριν λίγες ώρες είχαν βρει την τέταρτη σορό, με τη «μαύρη λίστα» των θυμάτων να αυξάνει.

Αυτό σημαίνει πως αυτήν τη στιγμή αγνοούνται επτά άτομα. Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο πλοίο ανήλθε στους πέντε, ενώ οι διασωθέντες παρέμεινα στους 281.

Το πλοίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Αστακού. Η διαδικασία των ερευνών από άνδρες της ΕΜΑΚ στο εσωτερικό του προχωρά, ενώ το άνοιγμα του καταπέλτη θα γίνει, όταν πέσουν οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακα στο εσωτερικό και δεν θα υπάρχει κίνδυνος μίας νέας αναπύρωσης της φωτιάς.

Υπενθυμίζεται ότι, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Euroferry Olympia, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα προς το Μπρίντιζι, ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι του Αστακού από τη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κέρκυρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ