Grid List

Από την Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας και την Πολιτική Προστασία έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών μετά τα δύο θετικά κρούσματα κορωνοιού που επιβεβαιώθηκαν στην περιοχή.

Περισσότερα...

Για επιστροφές μόνο για πολύ ειδικούς λόγους στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να υπάρξει έλεγχος της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έκανε λόγο σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση των ΜΜΕ.

Περισσότερα...

Δεκαπέντε εργαζόμενοι επέστρεψαν από την Ξάνθη και τα πληττόμενα από τον κορωνοιό Πομακοχώρια μετά τα έκτακτα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση θέτοντας την περιοχή σε καραντίνα.

Περισσότερα...

Τέλος έλαβε η περιπέτεια για πέντε Ηπειρώτες που εδώ και μέρες ήταν εγκλωβισμένοι στο Περού.

Περισσότερα...

Μόνο για την Ήπειρο φαίνεται ότι ισχύει το «απαγορευτικό» ενημέρωσης που έχει υποβληθεί στους διοικητές των νοσοκομείων και στους γιατρούς, ακόμη και τους Πανεπιστημιακούς…

Περισσότερα...

«Τα μισά Γιάννινα πέρασαν το Σάββατο από το δάσος της Δροσιάς»… Αυτό ανέφερε το απόγευμα αναγνώστης του Epiruspost με την επισήμανση ότι απαιτείται μεγαλύτερη «υπακοή» στα μέτρα…

Περισσότερα...

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται και μαζί αυξάνονται οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις.

Περισσότερα...

Ένα εξαιρετικά δεικτικό σχόλιο έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς με αφορμή τα δύο νέα κρούσματα κορωνοιού στην περιοχή.

Περισσότερα...

Αναχώρησαν από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας   για τα λιμάνια Ανκόνα και Πρίντεζι της Ιταλίας οι δέκα εννέα Ιταλοί υπήκοοι , οι οποίοι βρίσκονταν σε αναμονή για επαναπατρισμό στο Camping του Δρεπάνου, καθώς και άλλα εννέα άτομα, επίσης Ιταλοί υπήκοοι, οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες επαναπατρισμού τους με την Ιταλική Πρεσβεία.

Περισσότερα...

Αυτοψία στις Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης που υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό πραγματοποίησε η Διευθύντρια Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδας και μέλη του κλιμακίου.

Περισσότερα...

Λόγω των περιοριστικών μέτρων στη μετακίνηση των πολιτών, η ΔΕΥΑΙ ενθαρρύνει τους συμπολίτες μας να πληρώνουν τους λογαριασμούς ή τις δόσεις των διακανονισμών τους και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ydata.eu.

Περισσότερα...

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας οδήγησε στην ταυτοποίηση της εγκληματικής δράσης ενός ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές (τετελεσμένες  και σε απόπειρα) και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση.

Περισσότερα...

«Θέλουμε τις λαϊκές αγορές ανοιχτές», είπε ο κ. Χαρδαλιάς συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως υπήρχαν περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν τηρούνταν οι οδηγίες που έχει δώσει η Πολιτεία.

Περισσότερα...

Σε παρατάσεις προθεσμιών υποβολής δηλώσεων προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, με απόφαση του υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου και κατόπιν εισήγησης του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή.

Περισσότερα...

Τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις ιατρικές τους συνταγές στο κινητό τους, χωρίς να χρειάζεται να τις προσκομίζουν τυπωμένες στον φαρμακοποιό έχουν από σήμερα οι πολίτες, καθώς τίθεται σε δοκιμαστική λειτουργία η εφαρμογή για την άυλη συνταγογράφηση μέσω του gov.gr.

Περισσότερα...

Άνοιξε και πάλι η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αίτησης για το επίδομα παιδιού έτους 2020, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Περισσότερα...

Υπεγράφησαν την Παρασκευή, από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, οι εγκύκλιοι που αφορούν στις Αιτήσεις-Δηλώσεις των υποψηφίων (μαθητών και αποφοίτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020.

Περισσότερα...

Με τον τρόπο που ισχύει για τις έκτακτες συνθήκες θα συνεχιστεί η σίτιση για τους δικαιούχους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μέχρι και τις 11 Απριλίου.

Περισσότερα...

Παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού παρέχει ο Δήμος Ιωαννιτών μέσω της συντονιστικής ομάδας στην οποία συνεργάζονται οι κοινωνικές του υπηρεσίες και οι υπηρεσίες του ΟΚΠΑΠΑ.

Περισσότερα...

Ο κύβος ερρίφθη και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που θα διεξάγονταν το καλοκαίρι στο Τόκιο, αναβάλλονται.

Περισσότερα...

Γράφει ο Γιάννης Σαΐνης - Ο Γιάννης Σαΐνης Μοριακός Βιολόγος, διδάσκει στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αναλύει ενδιαφέρουσες πτυχές για το πιο επίκαιρο θέμα. Τον κορωνοιό.

Περισσότερα...

Διευκρινίσεις σχετικά με τη φροντίδα ζώων, όσον αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας, έδωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της Τετάρτης.

Περισσότερα...

Από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας στήθηκε μία απλή φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εθελοντές η οποία είναι διαθέσιμη για το κοινό.

Περισσότερα...

18 ερωταπαντήσεις για την απαγόρευση της κυκλοφορίας πολιτών σε όλη την Ελλάδα - Ποιους αφορά, ποιες είναι οι εξαιρέσεις - Πώς θα στέλνετε SMS - Τι θα ισχύσει για τις επιχειρήσεις

Περισσότερα...