Grid List

Τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας έχουν μειώσει σημαντικά και τα τροχαία ατυχήματα.

Περισσότερα...

Να μετατρέψουν τα σπίτια τους σε ναούς και να προσευχηθούν με τις οικογένειες τους προτρέπει τους πιστούς, ενόψει και του Πάσχα, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιος.

Περισσότερα...

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την υγειονομική θωράκιση των δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών έχουν καταρτίσει οι υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Περισσότερα...

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίζεται στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων ένας 46χρονος από την Πρέβεζα.

Περισσότερα...

Η παρουσίαση της ημερήσιας έκθεσης του ΕΟΔΥ από τηλεοπτικούς σταθμούς των Αθηνών προκάλεσε πανικό στο Νομό Θεσπρωτίας…

Περισσότερα...

Ισχυροί άνεμοι στο λεκανοπέδιο.. Και ο ουρανός άλλοτε γεμίζει από σύννεφα, άλλοτε καθαρίζει.

Περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ- Μία εντελώς ξαφνική και ιδιαίτερα ευχάριστη… συνάντηση είχαν δύο Γιαννιώτες την ώρα που κινούνταν στην Εγνατία Οδό.

Περισσότερα...

Με συνοπτικές διαδικασίες η Κυβέρνηση έβαλε φρένο στα όνειρα εκείνων που σχεδίαζαν Πάσχα στο χωριό!

Περισσότερα...

Αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο και τις προσπάθειες των αρμόδιων αρχών που δοκιμάζονται καθημερινά στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωναϊού ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας προέβη στην προμήθεια και διάθεση:

Περισσότερα...

Δημοπρατείται στις 5 Μαΐου και μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης ένα ακόμη έργο για το Δήμο Αρταίων, προϋπολογισμού, 1.064.516,13 ευρώ.

Περισσότερα...

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη μία αλλοδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. 

Περισσότερα...

Η προσπάθεια για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοιού είναι κοινή και αδιάκοπη.

Περισσότερα...

Τον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ, προσδιόρισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Περισσότερα...

Ένα ακόμη μέτρο για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κορωνοϊού μπήκε σε εφαρμογή από το απόγευμα της Παρασκευής.

Περισσότερα...

Υπογράφτηκε και αναρτήθηκε η Δημόσια Πρόσκληση για το ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης το οποίο απευθύνεται στους πληττόμενους από τον κορονοϊό, επιστημονικούς κλάδους της χώρας.

Περισσότερα...

Ευελιξία, ώστε να διοχετευθούν με μεγάλη ταχύτητα πόροι του ΕΣΠΑ στην πραγματική οικονομία, εξασφάλισε η κυβέρνηση, όπως τονίζεται από το Μέγαρο Μαξίμου, κατόπιν επικοινωνίας του Πρωθυπουργού με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συντονισμένων ενεργειών των Υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προς τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα.

Περισσότερα...

Αναβάλλονται οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας που είχαν προγραμματιστεί για τον Μάιο.

Περισσότερα...

Και επισήμως απαγορεύτηκε το κολύμπι στην θάλασσα λόγω κοροναϊού, με διευκρινιστική ανακοίνωση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος και της ελληνικής ακτοφυλακής.

Περισσότερα...

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία μετά το Πάσχα άφησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Περισσότερα...

Και επίσημα λειτουργεί πλέον κέντρο αναφοράς για τον COVID-19 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Γράφει: Άννα- Μαρία Κωνσταντίνου

Η αποφασιστική και αποτελεσματική στρατηγική της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της απειλής του κορωνοιου, που στη συντριπτική της πλειοψηφία υιοθέτησε η ελληνική κοινωνία, φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς, δημιουργώντας μας βάσιμες ελπίδες και προσδοκίες ότι θα εξέλθουμε από αυτή την πανδημία με τις μικρότερες δυνατές ανθρώπινες απώλειες.

Περισσότερα...

Ελπίδες για το μέλλον δημιουργεί η πορεία της νόσου Covird-9 στην Ελλάδα και η χώρα βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές.

Περισσότερα...

Γράφει ο Γιάννης Σαΐνης - Ο Γιάννης Σαΐνης Μοριακός Βιολόγος, διδάσκει στο Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αναλύει ενδιαφέρουσες πτυχές για το πιο επίκαιρο θέμα. Τον κορωνοιό.

Περισσότερα...

Διευκρινίσεις σχετικά με τη φροντίδα ζώων, όσον αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας, έδωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση της Τετάρτης.

Περισσότερα...