Grid List

Αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την χωροθέτηση των προαναχωρησιακών κέντρων.

Περισσότερα...

Η εικόνα στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χατζηκώστα άλλαξε εκ βάθρων. Αποτυπώνει την ευαισθησία και την ανθρωπιά όλων των υπευθύνων που αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό περιβάλλον για τους μικρούς ασθενείς.

Περισσότερα...

Τρεις νέοι σταθμοί διοδίων προστίθενται στην Εγνατία Οδό το επόμενο διάστημα. Η αρχή θα γίνει από το Ωραιόκαστρο όπου αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία εντός της εβδομάδας και θα ακολουθήσει τον Δεκέμβριο ο σταθμός στην Ασπροβάλτα και στο Στρυμονικό.

Περισσότερα...

Με φορείς της πόλης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, με στόχο την καλύτερη συνεργασία ενόψει των Χριστουγέννων. Σκοπός όλων είναι μέσα από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και τον στολισμό να αποτελέσουν τα Γιάννινα προορισμό και τα φετινά Χριστούγεννα.

Περισσότερα...

Στην εκκένωση του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων προχώρησε η Αστυνομία μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Περισσότερα...

Ενώπιον της κάλπης θα βρεθούν και πάλι οι αυτοδιοικητικοί της Ηπείρου και το παρασκήνιο παίρνει φωτιά!

Περισσότερα...

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας είναι νέος Πρόεδρος στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος.

Περισσότερα...

Πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου με έδρα την Ηγουμενίτσα.

Περισσότερα...

Ουδέποτε διαβιβάστηκε αίτημα για την παροχή σχολικών γευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα της Πρέβεζας.

Περισσότερα...

Μία νέα πτήση προστίθεται στον κατάλογο αυτών που θα φτάνουν στο Άκτιο από τη νέα τουριστική σεζόν.

Περισσότερα...

Ξεκινούν από τον ανάδοχο του έργου οι εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων στην οδό Παπαναστασίου.

Περισσότερα...

Αναγκαία θεωρεί την αδειοδότηση και την λειτουργία υδατοδρομίου στην Παμβώτιδα η παράταξη «Ενότητα Πολιτών».

Περισσότερα...

206 συνολικά αγρότες μικρών εκμεταλλεύσεων επιδοτούνται στην Ήπειρο με το ποσό των 14 χιλιάδων ευρώ ο καθένας.

Περισσότερα...

Τη δημιουργία ειδικού ταμείου για τη στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων εξήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, μιλώντας στο πρώτο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Καινοτομίας, με τίτλο «Η καινοτομία ως μοχλός ανάπτυξης - Μία ελληνογερμανική συνεργασία».

Περισσότερα...

Πρώτα θα κατατεθεί ο Προϋπολογισμός την Πέμπτη και μετά θα αξιολογηθούν όλα τα στοιχεία, προκειμένου την επόμενη εβδομάδα -εκτός απροόπτου- ο πρωθυπουργός να ορίσει ποιοι πολίτες θα ενισχυθούν εισοδηματικά με το κοινωνικό μέρισμα.

Περισσότερα...

Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στον ΟΑΕΔ οι οποίοι λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων.  Το ποσό που θα πάρουν ισούται με ένα ολόκληρο επίδομα ανεργίας, εφόσον λάμβαναν το επίδομα από την 1η Μαΐου έως τις 31 Δεκεμβρίου. Δηλαδή, 360 ευρώ.

Περισσότερα...

Με μια εκδήλωση που συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια και σηματοδοτεί συμβολικά την έναρξη της καλλιτεχνικής- εκπαιδευτικής χρονιάς, η οποία έλαβε χώρα στους χώρους του, στο Πάρκο Κουραμπά, συνέχισε την φετινή πορεία  το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννίνων, που φέτος διανύει την 36η χρονιά λειτουργίας του.

Περισσότερα...

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Περισσότερα...

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «VillagePotemkin» του Δομίνικου Ιγνατιάδη στην αίθουσα Δημητρίου Χατζή (Παλαιά Σφαγεία) στις 19:30.

Περισσότερα...

Σημαντικός αριθμός Καρδιολόγων θα βρίσκονται στο Μέτσοβο την Παρασκευή 22/11 και το Σάββατο 23/11 το πλαίσιο σεμιναρίου που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Β' Καρδιολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων και του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας.

Περισσότερα...

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι συμμόρφωσης με τις κείμενες διατάξεις του νέου αντικαπνιστικού νόμου σε ολόκληρη την επικράτεια.

Περισσότερα...

Με μόλις έναν μήνα να έχει απομείνει στο ημερολόγιο οι αργίες του 2019 είναι ελάχιστες και συγκεκριμένα μόλις δυο. Και συγκεκριμένα η 25η Δεκεμβρίου, δηλαδή τα Χριστούγεννα (ημέρα Τετάρτη φέτος) και η επομένη: Η Σύναξη της Θεοτόκου, στις 26 Δεκεμβρίου 2019 και ημέρα Πέμπτη. Ποιες αργίες περιμένουμε στο τέλος του 2019 και ποιες από το 2020 κι έπειτα;

Περισσότερα...

Αναμφίβολα πολύ δημοφιλής σε μικρούς και μεγάλους, για πολλούς η κατανάλωσή της έχει συνδυασθεί με την πρόκληση παχυσαρκίας, ημικρανίας και άλλων αρνητικών για την υγεία επιπτώσεων. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

Περισσότερα...

Δεν έχει σημασία αν τρέχει κανείς πολύ ή λίγο, αρκεί να τρέχει, καθώς έτσι μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη.

Περισσότερα...