Grid List

Δεν προχώρησε στην κατακύρωση του διαγωνισμού της λυματολάσπης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τους προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας είχε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

Περισσότερα...

Μέτρα για την καλύτερη φύλαξη της παραμεθορίου ζητά ο δήμος Κόνιτσας με αφορμή και την κλοπή που σημειώθηκε προ ημερών στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Παλαιοσέλλι.

Περισσότερα...

Την ώρα που εγκρίνεται χρηματοδότηση για νέα γέφυρα στον Άραχθο  κοντά στην Πλάκα, η πόλη της Άρτας κι ολόκληρος ο αστικός, ημιαστικός ιστός ταλαιπωρούνται από μια γερασμένη γέφυρα που λειτουργεί σαν λαιμός μπουκαλιού στην εθνική οδό κι οι τοπικοί παράγοντες ταλανίζονται χρόνια ολόκληρα για μια οραματική γεφύρωση στην περιοχή των Κεραματών.

Περισσότερα...

Ώρα αλλαγών στα Διοικητικά Συμβούλια των νομικών προσώπων του Δήμου Ιωαννιτών.

Περισσότερα...

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στους δημάρχους της Ηπείρου η συνεργασία που είχαν με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

Περισσότερα...

Τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΥΠΑ για την κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας για τρίτο συνεχόμενο μήνα φέρουν στην κορυφή τον «Βασιλιά Πύρρο».

Περισσότερα...

Ετοιμάζεται σιγά σιγά στην κεντρική πλατεία της πόλης η έκθεση.. Τα Γιάννινα για πρώτη θα κεράσουν Ήπειρο.

Περισσότερα...

Οι βάσεις για μία μόνιμη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της Ένωσης Ξενοδόχων τέθηκαν κατά την συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιό της με τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και τον αντιδήμαρχο τουρισμού Γιώργο Λώλη.

Περισσότερα...

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας υπόθεση κλοπής από εξωτερικό χώρο οικίας στην Άρτα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού.

Περισσότερα...

Τα προβλήματα των παραγωγών ακτινιδίων που σχετίζονται με την διακίνηση, την εμπορία και τις εξαγωγές, αναδεικνύει με επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη, ο Βουλευτής Άρτας της ΝΔ κ. Γιώργος Στύλιος.

Περισσότερα...

Τη δυνατότητα να θέσει τα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής είχε ο Δήμαρχος Δωδώνης, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού και του Υπουργικού κλιμακίου.

Περισσότερα...

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου ολόκληρη η χώρα. Σε μεγάλη 24ωρη απεργία θα προχωρήσει η ΑΔΕΔΥ, κατά του νέου αναπτυξιακού νομοσχεδίου που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση.

Περισσότερα...

Την αξιοποίηση όλων των εκτάσεων που θεωρούνται επιλέξιμες για μόνιμους βοσκότοπους, δρομολογεί η κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια στήριξης της ελληνικής κτηνοτροφίας σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον πρωτογενή τομέα, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) μετά το 2020.

Περισσότερα...

«Στόχος της Κυβέρνησης είναι η νέα νομοθετική πρωτοβουλία για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς να είναι Νόμος – Πλαίσιο με βάση τις διεθνείς συνεταιριστικές αρχές. Δεν σκοπεύουμε να τους «πνίξουμε» με υπερβολικές ρυθμίσεις αλλά αντίθετα, θέλουμε να τους δώσουμε τα εργαλεία για να είναι ακόμη πιο ευέλικτοι και αποτελεσματικοί, λειτουργώντας πάντοτε με όρους αγοράς, προς όφελος των μελών τους αλλά και της αγροτικής οικονομίας γενικότερα».

Περισσότερα...

Την προκήρυξη ενός καινούργιου μεγάλου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, σχεδιασμένο με βάση τις πραγματικές ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προαναγγέλλει ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ, Στέλιος Πρωτοψάλτης.

Περισσότερα...

Μουσική, θέατρο, έκθεση, χορό, κινηματογράφο και εκδηλώσεις λόγου περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Πνευματικού Κέντρου μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Περισσότερα...

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Villagers of Ioannina City το πρώτο κομμάτι από το πολυαναμενόμενο νέο τους album με τίτλο “Age of Aquarius”.

Περισσότερα...

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ-Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ και η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, διοργανώνουν για πρώτη φορά «Κυνήγι Θησαυρού» στην περιοχή του Γεωπάρκου Βίκου-Αώου με στόχο την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής και την προσέλκυση επισκεπτών σε αυτή.

Περισσότερα...

Τα… καλά τους για να υποδεχθούν δεκάδες εκατοντάδες δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, έχουν φορέσει τα Γιάννενα, με την αντίστροφη μέτρηση για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων να έχει ξεκινήσει.

Περισσότερα...

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνήθηκαν και εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις απάτης, μέσω διαδικτύου, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού.

Περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ Πάντα με ενεργό ρόλο σε ότι αφορά στο χωριό της Πέρδικας και όχι μόνο, ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Πέρδικας φροντίζει στο μέγιστο δυνατό να διατηρηθούν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.

Περισσότερα...

Το μελτέμι που πνέει στο Αιγαίο το τελευταίο διάστημα, έχει ρίξει ελαφρώς τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της θάλασσας κι ως εκ τούτου, η θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου είναι πιο παγωμένη απ' ό,τι συνήθως την δεδομένη περίοδο κατά έναν με δύο βαθμούς.

Περισσότερα...

Με τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Νίκο Μαντζούφα συναντήθηκε στη ΔΕΘ αντιπροσωπεία του Δήμου Ιωαννιτών με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Έξυπνης Πόλης Γιάννη Λυκογιώργο.

Περισσότερα...