Grid List

Ακυρώθηκε και τυπικά ο διαγωνισμός, προϋπολογισμού 400,6 εκατ. ευρώ, για τα δορυφορικά / ηλεκτρονικά διόδια που είχε προκηρύξει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Περισσότερα...

Μόλις τρία είναι τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Πέμπτης. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2906, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.

Περισσότερα...

Μοριακός έλεγχος για τον Covid-19 έγινε στους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου, τόσο στην κεντρική μονάδα όσο και στα παραρτήματα.

Περισσότερα...

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας στα καταστήματα εστίασης δεν έχουν σταματήσει. Το διάστημα της καραντίνας επικεντρωνόταν σε πιθανή λειτουργία τους.

Περισσότερα...

Θέμα λίγων ημερών είναι η ανακοίνωση των νέων προσώπων που θα στελεχώσουν τις θέσεις Διοικητών στα Νοσοκομεία, μεταξύ αυτών και στο Πανεπιστημιακό.

Περισσότερα...

Πολύ δυνατή, απότομη αλλά σύντομη ήταν η χαλαζόπτωση που σημειώθηκε νωρίτερα σε τμήματα του λεκανοπεδίου.

Περισσότερα...

Κατακόρυφη πτώση κατά 83% της αδήλωτης εργασίας τα τελευταία επτά χρόνια διαπιστώνει η νέα έκθεση του επιχειρησιακού σχεδίου «Άρτεμις» που δημοσιοποίησε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Περισσότερα...

Για τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, αλλά και τις προσδοκίες για το καλοκαίρι και την τουριστική περίοδο, μίλησε ο Δήμαρχος Ζαγορίου, Γιώργος Σουκουβέλος στην εκπομπή του «MEGA Mag».

Περισσότερα...

Σε σώμα συγκροτήθηκε μετά τις εκλογές που έγιναν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηπείρου.

Περισσότερα...

Οδηγίες και συμβουλές προς τους πολίτες για την περίπτωση που εντοπίσουν εμβόλια-δόλωμα κατά της λύσσας δίνει η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα...

Με θέμα την συζήτηση επί της Δημόσιας διαβούλευσης για την Αρχιτεκτονική Πρόταση της Αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ Άρτας, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, αλλά και με την φυσική παρουσία των επικεφαλής των παρατάξεων, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα και όλες τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι εργασίες σε τρεις νέες εργολαβίες που περιλαμβάνουν αναπλάσεις σε οικισμούς όπως και επισκευές σε υδατόπυργους στην δημοτική ενότητα Αράχθου.

Περισσότερα...

Βαρύ είναι το πλήγμα που έχει υποστεί ο κλάδος των Ελλήνων αποσταγματοποιών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Περισσότερα...

Σε 253 εκατ. ευρώ ανέρχονται πλέον τα κεφάλαια για τα τοπικά προγράμματα LEADER μετά την επιπλέον εξασφάλιση 107 εκατ. ευρώ, τα οποία προστίθενται στο αρχικό ποσό των 146 εκατ. ευρώ που είχε διατεθεί αρχικά.

Περισσότερα...

Την Παρασκευή 29 Μαΐου, καταβάλλονται από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) διάφορα επιδόματα και παροχές.

Περισσότερα...

Μειώνεται στο 13%, από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020, ο ΦΠΑ στην εστίαση, όπως προβλέπει η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Περισσότερα...

Εξ αποστάσεως θα πραγματοποιηθούν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όλες οι εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου.

Περισσότερα...

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της νέας ΚΥΑ για τα σχολεία.

Περισσότερα...

Η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων ευχαριστεί δημόσια τη Διοίκηση και προσωπικά την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, για την παραχώρηση υδραυλικών μπασκετών και καθισμάτων τα οποία θα τοποθετηθούν άμεσα στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη συνολικότερη αναβάθμισή τους.

Περισσότερα...

Μετά την αναγκαστική ανάπαυλα που επέβαλε ο κορωνοϊός», έφτασε η ώρα να… πάρουν ξανά μπροστά οι «μηχανές» του Θεάτρου Έκφραση!

Περισσότερα...

Η αμερικανική εφημερίδα New York Times, θέλοντας να σηματοδοτήσει την επικείμενη υπέρβαση του τρομερού ορίου των 100.000 νεκρών από τον κορονοϊό στις ΗΠΑ, αφιερώνει την πρώτη σελίδα της στη μνήμη χιλίων από τους νεκρούς αυτούς και γράφει για καθέναν τους πώς ήταν η ζωή του.

Περισσότερα...

Το πρόγραμμα ελέγχου της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης, για την εξασφάλιση της υγείας των πολιτών και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος ενεργοποίησε το ΥΠΕΝ σε πάνω από 1.500 ακτές της χώρας.

Περισσότερα...

Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου είναι ξανά εδώ!

Περισσότερα...

Η παρέα των ζαρκαδιών που περιθάλπει ο «Αρκτούρος» μεγαλώνει και… ομορφαίνει.

Περισσότερα...